Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağlık durumunuz nasıl arkadaşlar, belirtiler falan?

iyi dilekleriniz için sağolun teşekkür ederim acil şifalar diliyorum hasta olanlara.

@Murat Kara amcaoğlu belirtli göstermedim hiç( sami karakoç a.k.a yusuf kara :) )

eklem ağrısı ve halsizlik sadece evde 6 kişi de ne öksürük ne yüksek ateş vardı
annem bir tek ağır eklem ağrısı ve tat kaybı yaşadı
başta zehirlenme sandık hastaneye 3 defa test olmak için gittik hiçbir şekilde test olamadık
artık birkaç kişi devreye girince test olabildik ve pozitif çıktık

genel olarak herkes hafif atlattı biz de bünyeden bünyeye değişen birşey
yakın sayılacak 2 akrabamı covidden kaybettim ve bu kaybettiklerim test sonuclarından 3 gun sonra agır bir şekilde vefat etti
ikisi de hastanedeki yoğunluk yüzünden geç entübe edildi ordan oraya sevk edildi

benim gözlemime göre
55+yaş üstünde ağır
35 55 yaş arası orta
35 15 arası hafif
15 0 arası çok hafif şeklinde geçiyorur hastalığı

iyi dilekleriniz için sağolun teşekkür ederim acil şifalar diliyorum hasta olanlara.

@Murat Kara amcaoğlu belirtli göstermedim hiç( sami karakoç a.k.a yusuf kara :) )

eklem ağrısı ve halsizlik sadece evde 6 kişi de ne öksürük ne yüksek ateş vardı
annem bir tek ağır eklem ağrısı ve tat kaybı yaşadı
başta zehirlenme sandık hastaneye 3 defa test olmak için gittik hiçbir şekilde test olamadık
artık birkaç kişi devreye girince test olabildik ve pozitif çıktık

genel olarak herkes hafif atlattı biz de bünyeden bünyeye değişen birşey
yakın sayılacak 2 akrabamı covidden kaybettim ve bu kaybettiklerim test sonuclarından 3 gun sonra agır bir şekilde vefat etti
ikisi de hastanedeki yoğunluk yüzünden geç entübe edildi ordan oraya sevk edildi

benim gözlemime göre
55+yaş üstünde ağır
35 55 yaş arası orta
35 15 arası hafif
15 0 arası çok hafif şeklinde geçiyorur hastalığı

Iyi bari amcoglu gecmiş olsun (y)

Sağlık durumunuz nasıl arkadaşlar, belirtiler falan?
ben hafif seyrettim boğaz ağrısı, halam 2 gün aşırı halsizdi kalkamadı yerinden 2 nenem de öyle, dayımın midede sorunu vardı çok kötü vurdu midesine ama şimdi iyi. Onun dışında ailenin diğr bireylerinde pek hissedilmedi ama dedemin nenemin kardeşleri yoğun bakımda şuan. Kısaca kime nerden vuracağı hiç belli olmuyor
Herkese çok teşekkür ediyorum ayrıca

ben hafif seyrettim boğaz ağrısı, halam 2 gün aşırı halsizdi kalkamadı yerinden 2 nenem de öyle, dayımın midede sorunu vardı çok kötü vurdu midesine ama şimdi iyi. Onun dışında ailenin diğr bireylerinde pek hissedilmedi ama dedemin nenemin kardeşleri yoğun bakımda şuan. Kısaca kime nerden vuracağı hiç belli olmuyor
Herkese çok teşekkür ediyorum ayrıca
Gecmis olsun rengim ins ailecek sorunsuz atlatirsiniz.

IMG_20200824_204356.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt