Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kullanan ve kullanmayanların arasında bir fark var mıydı?

Gscimbom mobil
Kullananlar daha zor yakalanıp daha ağır geçiriyor diyorlar, bilimsel bir çalışma olduğunu sanmıyorum ama

Ben de günde 1 paket içiyorum 6-7 senedir. 2-3 aydır da akşamları sürekli dışardaydım okul da online olunca. Daha yakalanmadım, dikkat ettim tabi temas ettiğim kişilere de.

doktor abiler ne düşünür bu teori hakkında :D
Duruma göre tekrar başlayacağım
emoji23.png
Ekli dosyayı görüntüle 94267

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muhtemelen Ace'den farklı varyasyonları da var virüsün hastalığı oluşturması için.
Çünkü direk ace inhibitörü dediğimiz ilaç grubununun hastalıkta çok bir etkisi yok.
Doğru olsaydı nikotinden önce ACE inhibitörleri etkili olurdu diye düşünüyorum.

Arkadaslar ve adminler, Çinlilere kufur serbest olsun.

Cuma gunu annem test yaptirmisti, bugun sonuclari geldi POZITIF

Babamda da rahatsizliklar basladi fakat kardesim ve bende simdilik hic bir sikinti yok.

Allah hastalara Şafi ismiyle Şifa versin inşaAllah. Sevdiklerinede sabir.

NOT: Annem evden cikmiyordu, cikmadi korkudan kac aydir. Nasil bulasti bu illet cozemedik.

O yuzden arkadaslar laylay lomu birakin (bende laylay lomdum, pek takmiyordum, ciddiye almiyordum) ama COK GEC OLMADAN

Araya Mesafe Koyun
Maskelerinizi takin. Kendiniz icin olmasada sevdikleriniz icin dikkat edin. Temizlikten ödün vermeyin!

Allah hepimizin yardimcisi olsun

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kime inanacagımızı şaşırdık rengım

çinlilerin aşısı güvenilir eger virüsü bunlar yaptıysa
Büyük ihtimalle virüsü yaparken tedavisi de hazırdı. Zaten günlerdir anakarada yerel vaka çıkmadı diyorlar. Aşılama yapıldığı söyleniyor

Büyük ihtimalle virüsü yaparken tedavisi de hazırdı. Zaten günlerdir anakarada yerel vaka çıkmadı diyorlar. Aşılama yapıldığı söyleniyor
ruslarda herkesi aşılıyor bunlardan tarifi almıştır
siparislerı alacakmıs zaten çin bize verir büyük ihtimal

Rengim aylardır bu virüsün bu şerefsiz haysiyetsizler tarafından üretildiğini ve dünyanın içinden geçtiklerini zaten belirtiyorduk.Buna rağmen suçu Fransa ve Amerika'ya atmaya çalışan ve Çin için duyar kasan şerefsizlerde çenelerini kapatıp seslerini keserler artık...Şerefsiz Çin! @Murat Kara

Dün açıklanan verilere göre dünya geneli vakalar azalmış
Hindistan 81 bin vaka
ABD 38 bin vaka
Brezilya 20 bin
Fransa 6 bin
Ispanya 3 bin
Ingiltere 2.600

Dün en dikkat ceken yükseliş Almanya'dan 2 bin vaka açıklamışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt