Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.229
- 24.266
- 3.093
Bizzat tanıdığım 4 pozitif hastanın 2 si sigara kullanıyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kullanan ve kullanmayanların arasında bir fark var mıydı?Bizzat tanıdığım 4 pozitif hastanın 2 si sigara kullanıyordu.
Kullananlar daha zor yakalanıp daha ağır geçiriyor diyorlar, bilimsel bir çalışma olduğunu sanmıyorum amaKullanan ve kullanmayanların arasında bir fark var mıydı?
Gscimbom mobil
Kullanan ve kullanmayanların arasında bir fark var mıydı?
Gscimbom mobil
doktor abiler ne düşünür bu teori hakkında
Duruma göre tekrar başlayacağımEkli dosyayı görüntüle 94267![]()
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arkadaslar ve adminler, Çinlilere kufur serbest olsun.
Cuma gunu annem test yaptirmisti, bugun sonuclari geldi POZITIF
Babamda da rahatsizliklar basladi fakat kardesim ve bende simdilik hic bir sikinti yok.
Allah hastalara Şafi ismiyle Şifa versin inşaAllah. Sevdiklerinede sabir.
NOT: Annem evden cikmiyordu, cikmadi korkudan kac aydir. Nasil bulasti bu illet cozemedik.
O yuzden arkadaslar laylay lomu birakin (bende laylay lomdum, pek takmiyordum, ciddiye almiyordum) ama COK GEC OLMADAN
Araya Mesafe Koyun
Maskelerinizi takin. Kendiniz icin olmasada sevdikleriniz icin dikkat edin. Temizlikten ödün vermeyin!
Allah hepimizin yardimcisi olsun
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kadının sitesini hacklemişler iddiaya görecinlilerin anasına sövmek ıcın 1 sebep daha
kime inanacagımızı şaşırdık rengımKadının sitesini hacklemişler iddiaya göre
Büyük ihtimalle virüsü yaparken tedavisi de hazırdı. Zaten günlerdir anakarada yerel vaka çıkmadı diyorlar. Aşılama yapıldığı söyleniyorkime inanacagımızı şaşırdık rengım
çinlilerin aşısı güvenilir eger virüsü bunlar yaptıysa
ruslarda herkesi aşılıyor bunlardan tarifi almıştırBüyük ihtimalle virüsü yaparken tedavisi de hazırdı. Zaten günlerdir anakarada yerel vaka çıkmadı diyorlar. Aşılama yapıldığı söyleniyor
Ben aşı olurum eğer gelirseruslarda herkesi aşılıyor bunlardan tarifi almıştır
siparislerı alacakmıs zaten çin bize verir büyük ihtimal
Allah razi olsun reisssÇok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tesekkur ederimde 2 kelime kurtarmiyorrenktas cinlilere sövebilirsin 2 kelime

Ruslar milleti aşılamaya başladılar mı yoksa başlayacaklar mı, onaydan sonra test yapcaklardı vs?ruslarda herkesi aşılıyor bunlardan tarifi almıştır
siparislerı alacakmıs zaten çin bize verir büyük ihtimal