Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar size bi update vereyim...

Bu arada Hollanda devleti saglik bakanliginin taaaaaaaaa .........

Arkadaslar annem ve babamin durumlari ayni, nefes darligi disinda hersey var.

Pazar gunu pozitif sonuc almamiza ragmen daha bugun ulasabildik gerekli mercilere, bu seferde annemin dosyasini kayip etmisler. Dosyayi bulamiyorlar serefsizler (99% yabanci/Türk oldugumuzdan pek ilgilenmiyorlar).

Bugun babama, kardesime ve banada test yazdilar. Konustugum kadin acil koduyla test olacaksiniz dedi (babamin kalp sorunu oldugundan). Acilde taaa onumuzdeki 18 eylul cuma gunune gun verdiler.

Babam Hollandali komsu ile kontakta oldugu icin onada test verdiler, onu bu aksam saat 20 de test edecekler bizi ise cuma günü... Yani gerisini siz doldurun. Acil kodu olan biz Cuma gunu, hic bir sikintisi veya belirtisi olmayan Hollandali komsumuzu direk bu aksam test ediyorlar...

Pazar gunu test sonucu pozitif ciktigi halde ve aslinda onlarin bize ulasmasi gerektigi yerde sadece mailde evden cikmayin, biz sizi arayacagiz dediler ama aramiyorlar. Dun aradim 5 dk ya geri donecegiz dediler ve bugun hala geri donmemislerdi ve tekrar aramak zorunda kaldim. Neden boyle oldugunu sordugumda kemkum diyorlar, sizden daha kritik olanlari daha once ariyoruz diyorlar. Kritikligi neye gore belirliyorsunuz, pozitif cikmis aramadiniz bile, aramadan mim kritik kim degili isime veya irka goremi belirliyorsunuz dedigimde yine kemküm. Evde alis veris veya mesela dezenfektan ihtiyacini nasil karsilayacagimizi sordum, siz evden cikamazsiniz sizede kimse gelemez diyorlar. Eger cikarsaniz cezasi buyuk diyorlar. Ne yiyecegiz ne icecegiz diyorum, sizin sorununuz bu konuda da yardimci olamayacagim dedi kari resmen!

Neyse cuma gunu babam, kardesim ve ben test olacagiz. Allah yardimcimiz olsun inşaAllah.

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaslar size bi update vereyim...

Bu arada Hollanda devleti saglik bakanliginin taaaaaaaaa .........

Arkadaslar annem ve babamin durumlari ayni, nefes darligi disinda hersey var.

Pazar gunu pozitif sonuc almamiza ragmen daha bugun ulasabildik gerekli mercilere, bu seferde annemin dosyasini kayip etmisler. Dosyayi bulamiyorlar serefsizler (99% yabanci/Türk oldugumuzdan pek ilgilenmiyorlar).

Bugun babama, kardesime ve banada test yazdilar. Konustugum kadin acil koduyla test olacaksiniz dedi (babamin kalp sorunu oldugundan). Acilde taaa onumuzdeki 18 eylul cuma gunune gun verdiler.

Babam Hollandali komsu ile kontakta oldugu icin onada test verdiler, onu bu aksam saat 20 de test edecekler bizi ise cuma günü... Yani gerisini siz doldurun. Acil kodu olan biz Cuma gunu, hic bir sikintisi veya belirtisi olmayan Hollandali komsumuzu direk bu aksam test ediyorlar...

Pazar gunu test sonucu pozitif ciktigi halde ve aslinda onlarin bize ulasmasi gerektigi yerde sadece mailde evden cikmayin, biz sizi arayacagiz dediler ama aramiyorlar. Dun aradim 5 dk ya geri donecegiz dediler ve bugun hala geri donmemislerdi ve tekrar aramak zorunda kaldim. Neden boyle oldugunu sordugumda kemkum diyorlar, sizden daha kritik olanlari daha once ariyoruz diyorlar. Kritikligi neye gore belirliyorsunuz, pozitif cikmis aramadiniz bile, aramadan mim kritik kim degili isime veya irka goremi belirliyorsunuz dedigimde yine kemküm. Evde alis veris veya mesela dezenfektan ihtiyacini nasil karsilayacagimizi sordum, siz evden cikamazsiniz sizede kimse gelemez diyorlar. Eger cikarsaniz cezasi buyuk diyorlar. Ne yiyecegiz ne icecegiz diyorum, sizin sorununuz bu konuda da yardimci olamayacagim dedi kari resmen!

Neyse cuma gunu babam, kardesim ve ben test olacagiz. Allah yardimcimiz olsun inşaAllah.

Bu kepazelik. Hollandada en gec 48 saat icinde test yapma protokolu var. Hele ki urgentie aldiysaniz eger cuma gunune atmalari rezillik. Hangi bolgede kaliyorsunuz? Ordaki GGDnin kapasitesi epeyi azmış

Bu kepazelik. Hollandada en gec 48 saat icinde test yapma protokolu var. Hele ki urgentie aldiysaniz eger cuma gunune atmalari rezillik. Hangi bolgede kaliyorsunuz? Ordaki GGDnin kapasitesi epeyi azmış
Waalwijk ta kaliyorum. O dediklerin laf rdas. Normalde Tilburgde teststraat var oraya gitmemiz gerekiyor ama yer yok diyorlar. Rosmalen a verdiler ('s Hertogenbosch) ama dedigim gibi komsuyu aksam Tilburge cagirdilar direkt. Adam da sasirdi, nasil olur diye. Hatta onun yerine babamin gitmesini teklif etti, aradik. Kabul etmediler. BSN ile randevu oldu, degistirilemez dediler :s

Waalwijk ta kaliyorum. O dediklerin laf rdas. Normalde Tilburgde teststraat var oraya gitmemiz gerekiyor ama yer yok diyorlar. Rosmalen a verdiler ('s Hertogenbosch) ama dedigim gibi komsuyu aksam Tilburge cagirdilar direkt. Adam da sasirdi, nasil olur diye. Hatta onun yerine babamin gitmesini teklif etti, aradik. Kabul etmediler. BSN ile randevu oldu, degistirilemez dediler :s

Ustat bence RIVM ile bir tel aç, sikayet et. Bu boyle olmamali. Birde gerçekten acele edelim diyorsaniz paralı testlerde var. Ama şu durumda tavsiye etmiyorum. Her halukarda karantinada kalmanız en onemlisi. Buyuk gecmis olsun ustat..

15 Marttan sonra ruhsatını değiştiren alkollü mekanlar kapatıldı. Cafe-bar ruhsatına sahip yerler açık kalacak.

Madem öyle niye ruhsat veriliyor? 15 mart öncesi sonrası mı var yav

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gece kulüpleri vs. o tarz yerler Cafe restoran ruhsatları aldılar açabilmek için. Ama saçmalık işte, kısacası çoğu bar açık kalacak yine

Sonbahar ve kış aylarına girerken bu kontrolsuz korona artışı cok kötü oldu.

15 Marttan sonra ruhsatını değiştiren alkollü mekanlar kapatıldı. Cafe-bar ruhsatına sahip yerler açık kalacak.
Bar ruhsatı olanları kapatıp, ruhsatını bardan restaurant a dönmek isteyenlere yardımcı olundu. Bu şekilde pandemiyi engel olmak mümkün değildi. 1 aya kalmaz başlar ülke çapında yasaklar gene.

GSCimbom Mobile App

Bar ruhsatını restaurant yapıp bar olarak işleten çok mekan vardı burda. Onlara ilk etapta yardımcı olunup şimdi kapatıyorlar olan bu.

GSCimbom Mobile App

Aklımızla dalga geçmeye devam ediyorlar
Milleti panik haline suruklemeden, dikkat mesajlarıyla sayıları az göstererek ekonominin de bir şekilde ilerlemesi için yaptıkları bir politikaydi. Surec boyunca hep yanlış veya geç hamleler yaptık. Bu da bunların devamı niteliğinde bir karardı.

Herkes birer kez bu hastalığı geçirmeden rahat edemeyecek. Antikor testi yapıp en azından bilinen covid e bağışıklık kazanılır kazanilmadigini öğrenmek lazım.

Tabi insan vücudunda mutasyona uğrayıp karşı tarafa farklı bir biçimde geçme ihtimali de var virusun.

Büyük bilinmezlik içinde sürükleniyoruz. Su sezon kapansa da millet rahat etse. Gerçi bu sefer de mevsim değişikliğinden gripler oluşacak. Hastaneye başvursan ayrı başvurmasan ayrı dert. Orda covid kapma riskin de var sonuçta.

Dikkat ediniz kendinize. Bağışıklığı arttıran vitamin, çay vs ne varsa kullanın.

GSCimbom Mobile App

2020-09-15 (2).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt