Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim asistanlardan biriyle konuştum. Lab derslerini nasıl yapacaksınız geçen dönem video kaydı falan alıyordunuz. Bu dönem de aynısını yapıp çocukları mahvetmeyin dedim. O da "valla ben de sordum lab için henüz plan yapılmaması söylenmiş bölüm başkanlığına denmiş" dedi

Bizim asistanlardan biriyle konuştum. Lab derslerini nasıl yapacaksınız geçen dönem video kaydı falan alıyordunuz. Bu dönem de aynısını yapıp çocukları mahvetmeyin dedim. O da "valla ben de sordum lab için henüz plan yapılmaması söylenmiş bölüm başkanlığına denmiş" dedi
Çok zor bu dönem ya. 2. Döneme kesin olur ama herhalde

Çok zor evet ama bizim bölümler için lablar hayati önem taşıyor nerdeyse
Aynen öyle. Sözel bölümlerr kıyasla online öğretimin yapılmasının çok gereksiz olduğu bölümler. Açılmalı bir an önce. Saçma bir eğitim yöntemi devam ettiriliyor.

Tüm Avrupa açmış biz neden açmıyoruz anlamıyorum

Aynen öyle. Sözel bölümlerr kıyasla online öğretimin yapılmasının çok gereksiz olduğu bölümler. Açılmalı bir an önce. Saçma bir eğitim yöntemi devam ettiriliyor.

Tüm Avrupa açmış biz neden açmıyoruz anlamıyorum
Üniversiteyi açmak yurtları açmak demek. Hadi sınıfta labta önlem aldın yurtta önlem almak neredeyse imkansıza yakın. Bence de açılmalı, online lab/uygulamalı ders saçmalığı ortadan kalkmalı ama önlem nasıl olacak o belirsiz

Dünya Sağlık Örgütü Sözcüsü Margaret Harris "Aşı geliştirme çalışmalarının hızı olağanüstü. Mevcut zaman çizelgesi göz önüne alındığında, dozların 2021'in ortasında ülkelere ulaşmaya başlamasını bekliyoruz" dedi.

+2.828 günlük vaka almanya

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

2020 Oguz Guvenmez et al. The COVID-19 virus has spread rapidly around the world and there are many patients in multiple coun-tries. Great efforts have been made to find effective medications against the COVID-19. This study aims to compare the effectiveness of LINCOCIN and AZITRO in the treatment of COVID-19 associated pneumonia. A total of 24 hospitalized patients aged between 30-80 years who were admitted to the Tarsus Medical Park Hospital between February to March 2020 was included in the study. The patients were divided into LINCOCIN and AZITRO treatment groups. Bronchoalveolar-lavage PCR results were compared after treatment.

Yayınlanan bir makalenin Abstract kısmı. Şubatta Covidli hastalar üzerinde çalışma yapıldığından bahsediyor.

Artık benim için vakalar bir şeyi ifade etmiyor.
Risk grubu değilse, isterse günlük 30 bin vaka açıklasınlar.

65 yaş ve üstü vakaları açıklasalar, ya da hastaneye sevk edilen hastaları açıklasalar yeter.

Şu ana kadar 7 tane max 40 yaşında kişi tanıyorum, ayakta ilaçsız atlatan.

Artık çoğu bilim adamı, virolog ve doktor, risk grubunu korumaya yönelik açıklama yapıyor.

Ben bunları mart'da nisan'da söylerken bu konudan uzaklaştırma almıştım. Belki yazdıklarım tam anlaşılmadı ya da ben anlatamadım.
Belki de dilim sivri geldi.

Büyüklerimizi ve risk grubunda olanları koruyalım.
Başka da bir şey yapmamıza gerek yok.

Gscimbom mobil

2020 Oguz Guvenmez et al. The COVID-19 virus has spread rapidly around the world and there are many patients in multiple coun-tries. Great efforts have been made to find effective medications against the COVID-19. This study aims to compare the effectiveness of LINCOCIN and AZITRO in the treatment of COVID-19 associated pneumonia. A total of 24 hospitalized patients aged between 30-80 years who were admitted to the Tarsus Medical Park Hospital between February to March 2020 was included in the study. The patients were divided into LINCOCIN and AZITRO treatment groups. Bronchoalveolar-lavage PCR results were compared after treatment.

Yayınlanan bir makalenin Abstract kısmı. Şubatta Covidli hastalar üzerinde çalışma yapıldığından bahsediyor.

Yazım hatasıymış, sevgili bakanımız öyle dedi.

Lol.

Koronavirüs salgınıyla birlikte yaptığı açıklamalarla ekranların en çok tanınan isimlerinden biri haline gelen Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüse karşı toplumsal bağışıklığın 1-2 yıl içerisinde kazanılabileceğini böylece de virüsün söneceğini söyledi.

Prof. Dr. Ceyhan, "DSÖ'nün yüzde 10 tahmini, şu an tespit edilen vakaların 20 kat daha fazla olduğu anlamına geliyor. Bu salgınların özelliğidir, bu hastalık çok yüksek oranda belirtisiz seyrettiği için. Koronavirüs salgını özellikle gençlerde ve çocuklarda yüzde 90-95 belirtisiz seyrediyor. Bakanlığın açıkladığı rakamlar ile daha önce yaptığımız hesaplarla, 'yaklaşık 11 yılda toplumsal bağışıklık gelişir' diyorduk. Eğer rakamlar, oranlar bu şekildeyse o zaman bu çok daha kısa sürede gelişebilir. Yani toplumsal bağışıklık bizim zannettiğimizden daha yakın olabilir. Tam rakamları bilmediğim için bir süre veremiyorum; ama 1-2 yıl içinde gerçekleşebilir gibi görünüyor. Toplumsal bağışıklığın gelişmesi demek, artık virüsün eskisi kadar bulaşamayacağı ve salgının giderek söneceği anlamına gelir" diye konuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt