Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu moderna, oxford,pfizer aşılarının ne durumda olduklarını nerden bilebiliriz bir kaynak site falan var mı

O zaman Covid 19 olanlari siraya dizip vuruyorlardir herhalde.

Fransa 27 bin vaka bildirmiş
Kısa bir sürede 5 bin bandından önce 12-15 bin bandına daha sonra 20 bine çıkmışlardı

İtalya da fena geliyor bence 6 bin vaka açıklamışlar
Hollanda yine yükselişte : 6.500
İngiltere ise 15 bin vaka

motorda maske takmadım diye ceza aldım
maske-takmadigi-icin-polise-karsi-cikan-kuryenin-enistesi-ve-teskilati-kim.webp

Manyak bu adam ya :ROFLMAO:

New York Times reports that President Trump considered wearing a superman shirt when he left hospital

Bakanım bir dakika önemli bir şey söylüyorsunuz. Yanlış anlamıyorum değil mi? Vaka diyorduk, sonra hasta dedik kafalar karıştı. Şimdi bunların hepsini açıklayacağız diyorsunuz. Ne zaman başlayacaksınız bunu yapmaya?

“Bu ayın 15’inde başlıyoruz. Ortalama 1.5-2 ayı geçmeyecek şekilde bütün toplumu kapsayacak şekilde saha taramaları yapmaya devam ediyor olacağız. Bundan sonra yapılan kesitsel taramaları semptomu olmasa da paylaşacağız. Bunu da Dünya Sağlık Örgütü’ne bildireceğiz.

beyler dikkat etmeye calisin hem kendinize hem ailenize
havalar sogudukca isler daha da karisacak gibi duruyor
her yerde sayilar ciddi sekilde yükselmeye basladi

Havalar soğudukça millet eve kapanır daha iyi. Grip olan nezle olan kekolar da kendilerini korona oldum sanip yusuflayarak belki gevşekliği bırakırlar. Kışın gelmesini olumlu karşılıyorum.

7 aydir niye her gün pozitif cikanlarin tam sayisini vermediniz diye sorsa ya biri

yiyorsa tabi

y-cahapalilar net olarak hakli cikmistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt