- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Sahtekarin teki
Ciddiye almaya gerek yok
Biz bu bakanı çok sevdik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahtekarin teki
Ciddiye almaya gerek yok
Taa eski alıntılarına istinaden takılacaktım sana ama bunu gördüm tadım kaçtı, geçmiş olsun kardeşim tez zamanda normale dönersin inş.
Test sonucu geldiği gün pozitif olduğum haberinden sonra durumumu görebilmek için tomografi çekilmesi gerektiğini söylediler ve hastaneye çağırdılar. Karantina bölümünde doktora “Bugün ilk günüm sayılır. Daha kötüye gitme ihtimalim, tehlike ne kadar sürer? Fenalaşma tehlikesi kaç günde geçer?” diye sordum. Doktor “7 gün” dedi ve test yapan hemşireyi gösterdi; “Korkma bu arkadaş hastalandı dün negatife döndü sonucu Bugün işe başladı” dedi.
Ruhum sıkıldı gencecik kadını görünce. Bilim Kurgu filmlerindeki gibi giyinmiş yüzünde iki maske ve siperlik elde eldiven. Bütün gün test yapıyor. Şimdi bu kadının istifa etme hakkı yok mu! Günün 8-9 saati o odanın içinde neredeyse hepsi Covid olan hastaların dibinde. Psikolojisi nasıl kaldırabilir? Güçlü olmayabilir, isyan edebilir, işten nefret edebilir. Ona zorla bu işi nasıl zorla yaptırabilirler! O psikolojiyle nasıl hastalara yardımcı olabilir. Hastaneyi birbirine katan terbiyesiz şımarık hastalarla uğraşmaları da cabası. Gerçekten zor durumdalar. O ortamda 2 saat kaldım en köşede sessizce doktorları hemşireleri memurları izledim. Hani ilk günlerde “sağlık çalışanlarını alkışlıyoruz” gibi etkinlikler düzenlenmişti hatırlarsanız. Az bile. Çok daha fazlasını hak ediyorlar. Başımızın üstünde gezdirsek haklarıdır. Ama biz onlara hak ettiklerini vermek yerine istifa etmelerine bile müsaade etmiyoruz.
16 774 yeni vaka almanya
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
dusseldorf airport kapatilirmi sence
dusseldorf airport kapatilirmi sence
Nezaman ucuyorsun reis
Geçmiş olsun, ilaçlara başlayınca semptomları azaltıyor hastalığı hafif atlatıyorsunuz. Bir doktor abimizin 4 kere testinin pozitif çıktığını ve her seferinde farklı semptomlarla hastalığı atlattığını duymuştum, sağlık çalışanlarının hakkı ödenmez resmen insanlığı sırtlarında taşıyorlar.Test sonucu geldiği gün pozitif olduğum haberinden sonra durumumu görebilmek için tomografi çekilmesi gerektiğini söylediler ve hastaneye çağırdılar. Karantina bölümünde doktora “Bugün ilk günüm sayılır. Daha kötüye gitme ihtimalim, tehlike ne kadar sürer? Fenalaşma tehlikesi kaç günde geçer?” diye sordum. Doktor “7 gün” dedi ve test yapan hemşireyi gösterdi; “Korkma bu arkadaş hastalandı dün negatife döndü sonucu Bugün işe başladı” dedi.
Ruhum sıkıldı gencecik kadını görünce. Bilim Kurgu filmlerindeki gibi giyinmiş yüzünde iki maske ve siperlik elde eldiven. Bütün gün test yapıyor. Şimdi bu kadının istifa etme hakkı yok mu! Günün 8-9 saati o odanın içinde neredeyse hepsi Covid olan hastaların dibinde. Psikolojisi nasıl kaldırabilir? Güçlü olmayabilir, isyan edebilir, işten nefret edebilir. Ona zorla bu işi nasıl zorla yaptırabilirler! O psikolojiyle nasıl hastalara yardımcı olabilir. Hastaneyi birbirine katan terbiyesiz şımarık hastalarla uğraşmaları da cabası. Gerçekten zor durumdalar. O ortamda 2 saat kaldım en köşede sessizce doktorları hemşireleri memurları izledim. Hani ilk günlerde “sağlık çalışanlarını alkışlıyoruz” gibi etkinlikler düzenlenmişti hatırlarsanız. Az bile. Çok daha fazlasını hak ediyorlar. Başımızın üstünde gezdirsek haklarıdır. Ama biz onlara hak ettiklerini vermek yerine istifa etmelerine bile müsaade etmiyoruz.
Senin gibi virüsünde seni üreteninde seni dünyaya salanında saklayanında çıkar sağlayanında ags!
Test sonucu geldiği gün pozitif olduğum haberinden sonra durumumu görebilmek için tomografi çekilmesi gerektiğini söylediler ve hastaneye çağırdılar. Karantina bölümünde doktora “Bugün ilk günüm sayılır. Daha kötüye gitme ihtimalim, tehlike ne kadar sürer? Fenalaşma tehlikesi kaç günde geçer?” diye sordum. Doktor “7 gün” dedi ve test yapan hemşireyi gösterdi; “Korkma bu arkadaş hastalandı dün negatife döndü sonucu Bugün işe başladı” dedi.
Gecmis olsun renkdas. Allah acil şifa versinTest sonucu geldiği gün pozitif olduğum haberinden sonra durumumu görebilmek için tomografi çekilmesi gerektiğini söylediler ve hastaneye çağırdılar. Karantina bölümünde doktora “Bugün ilk günüm sayılır. Daha kötüye gitme ihtimalim, tehlike ne kadar sürer? Fenalaşma tehlikesi kaç günde geçer?” diye sordum. Doktor “7 gün” dedi ve test yapan hemşireyi gösterdi; “Korkma bu arkadaş hastalandı dün negatife döndü sonucu Bugün işe başladı” dedi.
4 milyonluk hirvatistan 2 bin vaka buluyor bizim goca fahrettin 2 bin acikliyor
yav he he
geçmiş olsun tahir
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun, ilaçlara başlayınca semptomları azaltıyor hastalığı hafif atlatıyorsunuz. Bir doktor abimizin 4 kere testinin pozitif çıktığını ve her seferinde farklı semptomlarla hastalığı atlattığını duymuştum, sağlık çalışanlarının hakkı ödenmez resmen insanlığı sırtlarında taşıyorlar.
Gecmis olsun renkdas. Allah acil şifa versin