Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.693
- 29.135
- 2.993
dünyada vaka sayısı coşarken bizde 1 kişi bile artmıyor! işte mücadele böyle olur!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağcılar'a atsak yeterBu virüsün bitmesini istiyorsak bağcılar ve esenlere bomba atmalıyız
Söyle reisAkrabaların ysptıklarını söylesem aklınız gider. Bu virüsün nasıl bu kadar yayıldığını anlamıyordum ama o gerizekalıların yaptıklarını duyunca artık anladım. Yayılma sebebi tamamen gerizekalılık, beyinsizlik, oçluktur
Geçmiş olsun Uğurcuğum.Bugün teşhisten sonraki 11. günüm, izolasyonum bitti. Hasteneye gittim başka bir sebeple, semptom olmadığı için test yapmadılar, sorun şu tespit edilirken de semptom yoktu yani ben gündelik yaşantıma nasıl döneceğim? İnisiyatifi bana ve şansa bırakmaları akıl alır değil gerçekten ben dikkat ederim ama belki hala taşıyıcım ve benle aynı durumda olup etmeyecek milyonlar var ülkede. Bu kafayla bunun da altından kalkamayız biz.
1. şey bi defa inanmıyor çoğu koronaya, hastalanınca grip diyorlar. Annemin taraf akrabalardan kuzenlerinden biri ateşleniyor gidiyor test yaptırıyor ama hala sokakta gezmeye devam ediyor. Ablasına falan gidiyor, kız kardeşiyle görüşüyor kız kardeşinin de evde baktığı felçli kocası var. Sonra bu pozitif çıktı bugün. Onla temasta olanların umrunda değil kimsenin test yeptırmaya falan gittiği yok. Herkrs normal devam ediyorSöyle reis
1. şey bi defa inanmıyor çoğu koronaya, hastalanınca grip diyorlar. Annemin taraf akrabalardan kuzenlerinden biri ateşleniyor gidiyor test yaptırıyor ama hala sokakta gezmeye devam ediyor. Ablasına falan gidiyor, kız kardeşiyle görüşüyor kız kardeşinin de evde baktığı felçli kocası var. Sonra bu pozitif çıktı bugün. Onla temasta olanların umrunda değil kimsenin test yeptırmaya falan gittiği yok. Herkrs normal devam ediyor
Adamın yeğenlerinden biri mahallede şarküteri gibi bir şey işletiyor. Diyor ki dayısına dayı bizle temasta olduğunu söyleme dükkanı kapsttırırlar bizde semptom olursa biz gider 2 gün sonra test yaptırırız. Yani bütün mahalleye bulaştırmaya ant içmiş durumdalar. Bu yazdıklarım sadece esenlerdeki akrabaların yaptıkları.
Gelelim başakşehirdeki dayımlara. Dayımlar pozitif çıktı. Onu anlayana kadar zaten herkesle görüştü bu mallar. Duyuyordum 3-4 gündür griptiler kıçlarını kırıp evde oturamadılar ve her yere girip çıktılar. Karısı da kendi ailesine bulaştırmış ama annesi falan hala inanmıyor test sonucuna bile şnanmıyor o kadar beyinsizler yani Allah kitap ağızlarından hiç düşmez ama iş kul hakkına girince umutlarında olmaz. İşte dayımın karısının kardeşi de sucu dükkanı varmış şimdi muhtemelen o da pozitif ve her eve korona dağıtıyor bildiğiniz.
İşin kötüsü bu mallar bağcılardaki annanemle dedeme bulaştırdıkar herhalde. Test yaptırdılar 2 gündür hala test çıkmadı. Kadın ciğer hastası zaten ne oğlu ne de gelininin umrunda.
Bu sivaslılar tam kara cahil. Bu dönemde sivaslı görürseniz yolunuzu değiştirin. En ufak beyin kullanma emaresi yok hiçbirinde. Şu anda maymundan bile zekasız şekşlde hareket ediyorlsr
Kafa yapısı demeyelim kafası olsa biraz insan gibi davranırlar sanırım. Bunlar amipten bile faydasızlar dünyayaBu kafa yapisindaki insanlar neden hep bagcilar basaksehir ve esenlerde oturuyor yav. Hep ayni kafa hic sekmiyor.
Valla ben de alt sınıftayım da bilinçle alakalı bir durum her şey gelir seviyesiyle alakalı değil bazıları mal gelip mal gitmek konusunda ısrarcı ve hatta mutlu bu durumdaninsanları sınıflandırmayı bırakın
öze gelin
sınıf meselesine gelin
bilinci oluşturan sınıftır zatenValla ben de alt sınıftayım da bilinçle alakalı bir durum her şey gelir seviyesiyle alakalı değil bazıları mal gelip mal gitmek konusunda ısrarcı ve hatta mutlu bu durumdan
Benim akrabaları okudum adeta, Maraşlılar da kara cahil diye ekleyeyimŞimdi sivaslı gelir söver falan ben de sivaslıyım kendi memleketlime gayet rahat sövüyorum. Memleket meselesine çevirmeye gerek yok. Sivaslılar kara cahildir