Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renault fabrikasında çalışan arkadaşım var 20'li yaşlarda. Virüs bulaşmış ve ciğerlere inmiş durumda. Nefes alamadığı için hastaneye götürdüler, ilaç verip geri göndermişler. Adamın sigarası bile yok ve gencecik daha. Perişan etti resmen çocuğu.

Bu bahsi geçen tipler neyse İtalya'da karantina karşıtlığı yapıp polisle çatışan ,Berlin'in göbeğinde 20000 kişi aşı karşıtı eylem yapan da o. Küresel bir moronlukla karşı karşıyayız. Bizim aptalların her daim farkındaydık da ben dünyada , özellikle Avrupa'da bu kadar embesil yaşadığını bilmiyordum. Untermensch olmanın dini dili ırkı kesinlikle yok Naziler çok yanlış yorumlamış mevzuyu.

Arkadaşlar hastaneden geliyorum. Benim buradaki özel hastaneye gittim. Önce acil doktoru muayene etti. Ağzıma burnuma baktı. Tuhaf cihazlarla bazı ölçümler yaptı. Şikayetlerimi dinledi. Semptomlarınız covid tanısı için yeterli değil dedi. Lakin bir kan testi yapalım ona da bakalım dedi. Kan tahlili de yaptırdım. Onun da temiz çıktığını söyledi. Ben de hem kendim hem arkadaşlarım hem iş arkadaşlarım adına stres oldum doktor bey dedim. O halde madem buraya kadar gelmişsiniz ve stres oldunuz o vakit size öksürük ve halsizlik de yazıyorum gidin pcr testi yaptırın dedi onu da yaptırdım. Onun sonuçlarını şimdi e-Nabızdan takip edeceğim. İnşallah negatif çıkacak inanıyorum.

İşin semptomları mevzu değil aslında o konuda bir sıkıntım yok çok şükür. Taş taşı deseniz taşırım da psikolojisi çok zormuş yav bu işin :(

Bu virüs sadece maske takmayan, sosyal mesafeye riayet etmeyen veya inatla hijyen kurallarını hiçe sayanları dürtseydi ona cehalete karşı olan savaşında başarılar dilerdim. Yalnız burası Türkiye ve virüs anlaşılamaz şekillerde bulaşabiliyor.

Bu bahsi geçen tipler neyse İtalya'da karantina karşıtlığı yapıp polisle çatışan ,Berlin'in göbeğinde 20000 kişi aşı karşıtı eylem yapan da o. Küresel bir moronlukla karşı karşıyayız. Bizim aptalların her daim farkındaydık da ben dünyada , özellikle Avrupa'da bu kadar embesil yaşadığını bilmiyordum. Untermensch olmanın dini dili ırkı kesinlikle yok Naziler çok yanlış yorumlamış mevzuyu.
Muazzam cahillik var harbi. Maske takanla da dalga geçiyorlar ne kadsr korkuyorsun diye. Çok farklı seviyedeler bu dünyayı aşmış adamlar artık

Bu virüs sadece maske takmayan, sosyal mesafeye riayet etmeyen veya inatla hijyen kurallarını hiçe sayanları dürtseydi ona cehalete karşı olan savaşında başarılar dilerdim. Yalnız burası Türkiye ve virüs anlaşılamaz şekillerde bulaşabiliyor.
Yine böyle tipler yüzünden oluyor. Teyzemin kızı mesela o da baya dikkat ediyor bir yere çıkmıyor bir tane düşüncesizin yüzünden ona da geçti. Sen ne kadar dikkat etsen de etrafında böyle tipler illa ki oluyor. Hasta olduğunu biliyor ama karantinaya girecek diye tedt yaptırmayan mallar var. Ne kadsr küfür etsen az

Şimdi sivaslı gelir söver falan ben de sivaslıyım kendi memleketlime gayet rahat sövüyorum. Memleket meselesine çevirmeye gerek yok. Sivaslılar kara cahildir
Helal olsun kral. İlk defa özeleştiri yapabilen bir Sivaslı görüyorum. Tek önyargım Sivaslilara karşı memlekette. Duyduğum zaman soğuyorum o insandan, uzaklaşıyorum, istisnasız bagnaz, her şeyi eleştirip, eleştirdiği her şeyi yapan kanser hücreleri resmen adamlar. Sayende ben de iki nefret kustum sağ olasın djdj

Helal olsun kral. İlk defa özeleştiri yapabilen bir Sivaslı görüyorum. Tek önyargım Sivaslilara karşı memlekette. Duyduğum zaman soğuyorum o insandan, uzaklaşıyorum, istisnasız bagnaz, her şeyi eleştirip, eleştirdiği her şeyi yapan kanser hücreleri resmen adamlar. Sayende ben de iki nefret kustum sağ olasın djdj
Bende izmirliyim ama malım bunu neremize koyacağız ?!?!?!

Edit. Mallık müessesesi, bölgeler/şehirler üstüdür bana göre.

Bende izmirliyim ama malım bunu neremize koyacağız ?!?!?!

Edit. Mallık müessesesi, bölgeler/şehirler üstüdür bana göre.
Estağfurullah ağabey seni tenzih ederim kesinlikle de her bölgeden mal çıkabilir elbette ama bu Sivas kategori dışı harbi adamlar değişik bir yaşam formu, maaleseftecrübelerimin hepsi negatif deneyimler idi.

Estağfurullah ağabey seni tenzih ederim kesinlikle de her bölgeden mal çıkabilir elbette ama bu Sivas kategori dışı harbi adamlar değişik bir yaşam formu, maaleseftecrübelerimin hepsi negatif deneyimler idi.
Enteresan yav sen takmışsın Sivaslılara, benim tek tandığım Sivaslı forumdaki ÖTY idi. Hayat görüşlerimiz farklı olsa da gayet aklı başında mantıklı sevdiğim bir adamdı.

Enteresan yav sen takmışsın Sivaslılara, benim tek tandığım Sivaslı forumdaki ÖTY idi. Hayat görüşlerimiz farklı olsa da gayet aklı başında mantıklı sevdiğim bir adamdı.
Takılmayacak gibi değil ki bizim memleket. Aklı başında çok az insan bulursun. Köylerdekiler nispeten biraz daha saf temiz cahil tarzı. Adam ömrü boyunca köyde yaşamış bişey görmemiş ne yapsın ama kasabalar ve merkez felaket abi. Herkeste gereksiz bi vatanseverlik gereksiz bi dünyayı ben yrattım havaları ama önüne 10 bin tl koy vatan matan tanımaz. Allahtan bizim sivasla fazla alakamız yok. Ta 70lerde tası tarağı toplayıp gelmiş büyük dede zaten yoksulluk var yaşı toprwğı altın diye gelmişler ietanbula. Ne ev var ne köy var kütükte sivas yazıyor işte o kadar

:red:;D:red:;D

Çin'in, Rusya, Fransa, İtalya, İngiltere, Belçika, Filipinler, Hindistan ve Bangladeş'deki misyonları, bu ülkelerden Çin vatandaşları haricinde girişlerin geçici olarak durdurulduğunu duyurdu.

Çin'in Kovid-19 vakalarının artışa geçtiği 8 ülke için getirdiği giriş yasağıyla yurt dışından yeni enfeksiyon taşınmasını önlemeyi amaçladığı belirtiliyor.

:red:;D:red:;D

Çin'in, Rusya, Fransa, İtalya, İngiltere, Belçika, Filipinler, Hindistan ve Bangladeş'deki misyonları, bu ülkelerden Çin vatandaşları haricinde girişlerin geçici olarak durdurulduğunu duyurdu.

Çin'in Kovid-19 vakalarının artışa geçtiği 8 ülke için getirdiği giriş yasağıyla yurt dışından yeni enfeksiyon taşınmasını önlemeyi amaçladığı belirtiliyor.
Adamlar dünyayla taştaş geçiyor artık

Çok şanslısın ağabey başka Sivaslı tanımadığın için sana imrendim şu an ama evet OTY konusunda hemfikirim kesinlikle seninle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt