- 26 Kasım 2012
- 185.577
- 258.173
- 5.998
çok kritik bir hamle gerçekten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağol rtas 5 yaş ile kurtardıkAnkara'da koronavirüs salgını sebebiyle 65 yaş ve üzerine 16.00'dan sonra sokağa çıkma kısıtlaması getirildi https://t.co/5ToWnK1b2D https://t.co/1eK3JuOS8y
@Uğur Bulut amca gecmis olsun
sağol rtas 5 yaş ile kurtardık
65 yaş taklidiOtobuslere para veriyon mu ustat yoksa 65 yas taklidi mi yapiyorsun
65 yaş taklidi
şoforle gozgoze bile gelmeden akbilden haberi olmayan bir dunyali taklidiyle şofor mahalini pas gecmeye çalışıyorum

Aman ha kendine dikkat et Uğur dayı. Senin gibi eski topraklar kolay yetişmiyor.sağol rtas 5 yaş ile kurtardık
sağol rengim benim bir ayak toprakta zaten siz dikkat edin ltf...Aman ha kendine dikkat et Uğur dayı. Senin gibi eski topraklar kolay yetişmiyor.
sent via GSC
Öyle deme Uğur dayı, daha Murhan'ın mürüvvetini göreceksin.sağol rengim benim bir ayak toprakta zaten siz dikkat edin ltf...
murfu kim alır diyecem de alan olur kesinÖyle deme Uğur dayı, daha Murhan'ın mürüvvetini göreceksin.
sent via GSC
Geçmiş olsun demek ki virüs yükü bi hayli fazlaymış gerçi normal adam dahiliyeci hergün kaç tane koronalı geliyordurYan komşumuz dahiliye doktoru. Haftasonu testi pozitif çıkmış. Ailenin geri kalanında bişey yok ama adamın ateşi gün geçtikçe yükselmiş bugün de eşi annemi aradı. Ateş 38-41 arasında gidip geliyormuş. Az önce hastaneye kaldırdılar.
Geçmiş olsun sn sağlıkçılarımıza acil şifalarYan komşumuz dahiliye doktoru. Haftasonu testi pozitif çıkmış. Ailenin geri kalanında bişey yok ama adamın ateşi gün geçtikçe yükselmiş bugün de eşi annemi aradı. Ateş 38-41 arasında gidip geliyormuş. Az önce hastaneye kaldırdılar.
Gecmis olsun rdasBenimki de pozitif cikmis. 1 haftadir evdeyim, yemek/icekelerden 0 tat aliyorum, en kötüsü de bu. Ara sirada Parfümü kokluyorum ama maalesef burun ve agiz tamamen bitmis durumunda. 4 gün böyledir. Bazilarda 3 ay sürmüstü. 1 hafta icinde 8 Kilo verdim.
Bakacagiz artik...
Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda atlatırsınızBenimki de pozitif cikmis. 1 haftadir evdeyim, yemek/icekelerden 0 tat aliyorum, en kötüsü de bu. Ara sirada Parfümü kokluyorum ama maalesef burun ve agiz tamamen bitmis durumunda. 4 gün böyledir. Bazilarda 3 ay sürmüstü. 1 hafta icinde 8 Kilo verdim.
Bakacagiz artik...