Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benimki de pozitif cikmis. 1 haftadir evdeyim, yemek/icekelerden 0 tat aliyorum, en kötüsü de bu. Ara sirada Parfümü kokluyorum ama maalesef burun ve agiz tamamen bitmis durumunda. 4 gün böyledir. Bazilarda 3 ay sürmüstü. 1 hafta icinde 8 Kilo verdim.
Bakacagiz artik...
Cok gecmis olsun renkdas.

60k nüfuslu ilçede 300 tane test yapılıyor günlük ortalama 250 tane pozitif çıkıyor.

Baya vahim durum.

HaberTürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, koronavirüs salgınındaki son durumla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Altaylı, hastanelerin kapasitesinin dolmak üzere olduğunu belirterek vatandaşların kendi önlemlerini alması gerektiğini söyledi. Gerekli tedbirlerin alınmadığı takdirde ölümlerin artacağını belirten Altaylı, vatandaşları önlem almaya çağırarak "Yakında sokaklarda öleceksiniz." uyarısında bulundu.

HaberTürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, koronavirüs salgınındaki son durumla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Altaylı, hastanelerin kapasitesinin dolmak üzere olduğunu belirterek vatandaşların kendi önlemlerini alması gerektiğini söyledi. Gerekli tedbirlerin alınmadığı takdirde ölümlerin artacağını belirten Altaylı, vatandaşları önlem almaya çağırarak "Yakında sokaklarda öleceksiniz." uyarısında bulundu.

Kahvedeki nadir muhaliflerden Mahmut Dayı'dan farklı söylemi yok. Belgesiz bilgiler ve de kuru gürültü.

Kahvedeki nadir muhaliflerden Mahmut Dayı'dan farklı söylemi yok. Belgesiz bilgiler ve de kuru gürültü.
belgesiz olduğunu nasıl söylüyorsun rengim. teke tek programına çıkardığı uzmanların neredeyse tamamı hastanelerdeki doluluk oranına dikkat çekiyor. vatan haini tabipler birliği de bunu destekler durumda.

bakan koca bile, eylülün başında tr geneli doluluk oranını 52. yoğun bakım doluluk oranını 68 vermişti. Kasımdayız

RIP & RIP

(a.... çini)

Aga ölüyoz bitiyoz geberiyoruz dışında bişey yazın bence kimse takmıyor çünkü artık. Zaten kimse salak değil hepimizin etrafında vaka çıkıyor sürekli para yok ama devam herkes mecbur. Sürekli bu sefer geberdik yazınca ne geçiyor elinize merak ediyorum:d

Aga ölüyoz bitiyoz geberiyoruz dışında bişey yazın bence kimse takmıyor çünkü artık. Zaten kimse salak değil hepimizin etrafında vaka çıkıyor sürekli para yok ama devam herkes mecbur. Sürekli bu sefer geberdik yazınca ne geçiyor elinize merak ediyorum:d
1605189638184.webp

belgesiz olduğunu nasıl söylüyorsun rengim. teke tek programına çıkardığı uzmanların neredeyse tamamı hastanelerdeki doluluk oranına dikkat çekiyor. vatan haini tabipler birliği de bunu destekler durumda.

bakan koca bile, eylülün başında tr geneli doluluk oranını 52. yoğun bakım doluluk oranını 68 vermişti. Kasımdayız
Yanlış anladın Koca Reis. Hastanelerin yoğunluğunu bölgesel instagram haber sayfalarından bile anlıyoruz o doğru sıkıntı yok. Yalnız ben hastaneler doldu derim ama bir gazeteci sayı, belge vs vermeden hastane dolu derse taşlarım onu. Elimin altında olsa ağzını burnunu da kırarım. İşini adam gibi yapacaklar. Yazdığı doğru olsa da altını dolduracak gazeteci. Aksi takdir de ipini koparan gazeteci oluyor ülkemizde gördüğün üzere.

Hasılı yorum değil sistem eleştirisi benimki.

sende habire aynı şeyi yazıon davul

Keşke direk mesajımı alıntılasaydın üstat , ben rahatsız olmam.

2020 mezunu bir hekim olarak , ufak bir bilgi paylaşmak istedim sadece , rahatsız olmuşsunuz demek ki , bundan sonraki paylaşımlarıma dikkat ederim.
Estağfurullah ya doktorum yunus beyin mesajina binaen beğendiğim bir smayli babinda paylastim
Senin mesajini okumadim dahi
Mesajini da şimdi okudum niye rahatsız olayim o mesajdan
ub.mesaji

Estağfurullah ya doktorum yunus beyin mesajina binaen beğendiğim bir smayli babinda paylastim
Senin mesajini okumadim dahi
Mesajini da şimdi okudum niye rahatsız olayim o mesajdan
ub.mesaji

İki mesajı üstüste okuyunca , böyle bir anlam çıkarmıştım.
Tek ben bu anlamı çıkarmadım diye düşünmekteyim.

Gereksiz alınganlık etmiş olabilirim :asd: Kusura bakma.

İki mesajı üstüste okuyunca , böyle bir anlam çıkarmıştım.
Tek ben bu anlamı çıkarmadım diye düşünmekteyim.

Gereksiz alınganlık etmiş olabilirim :asd: Kusura bakma.
Yok yav forumda böyle bir olay var
Dursunun fotosunu kullanarak şunu diyorum: yunusun mesajini boyle okudum
Dursunvari bir suratla

ub.mesaji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt