Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teyzem Ankara'da doktor. Daha önceden parkinson rahatsızlığı olduğu için hastaneye bu dönem de pek gitmiyor. 2 hafta kadar önce her yere girip çıkan enişte bey pozitif çıktı. Daha sonra teyzemde test negatif çıktığı halde halsizlik ve öksürük. Tomografi ve tahliller ile teşhis konuldu. Anladığım kadarıyla testlerin güvenilirliği yarı yarıya ve testi negatif çıkanlar da doğal olarak tedavi görseler bile açıklanan vaka listesine girmiyor.

Şu an çok şükür bir sıkıntı yok. Bence herkes özellikle bu dönem son derece dikkat etsin.

Teyzem Ankara'da doktor. Daha önceden parkinson rahatsızlığı olduğu için hastaneye bu dönem de pek gitmiyor. 2 hafta kadar önce her yere girip çıkan enişte bey pozitif çıktı. Daha sonra teyzemde test negatif çıktığı halde halsizlik ve öksürük. Tomografi ve tahliller ile teşhis konuldu. Anladığım kadarıyla testlerin güvenilirliği yarı yarıya ve testi negatif çıkanlar da doğal olarak tedavi görseler bile açıklanan vaka listesine girmiyor.

Şu an çok şükür bir sıkıntı yok. Bence herkes özellikle bu dönem son derece dikkat etsin.
geçmiş olsun üstad
sen de dikkat et

Teşekkürler ağabey, hepimiz edelim.

Sigara yasağına kızan arkadaşlar var ama bugün dikkatimi çeken öksüre öksüre sigara içip sokaklarda dolaşanlar neredeyse hiç yoktu. Umarım denetim olur. Hayır bir sürü park da var çevrede hepsi tenha gitsinler orada içsinler kimseye zarar vermeden o zaman kise bir şey demezdi.

Ama çoğu yoruma göre yasak kötüymüş.

geçmiş olsun üstad
sen de dikkat et

Son düzenleme:
Şu konuya ne zaman girsem Bronn'un Dothraki ordusunu gördüğünde ''Those fuckers are about to swamp us'' dediği sahne aklıma geliyor.

Yengem ve amcam da pozitif. Yengem 3-4 gün önce anjiyo oldu ve astım hastası. Anjiyodan önce test yapmışlardı, pozitif çıktı sonuç ama anjiyo sonrası öğrendik. Ve ''surprise mf ''deyip kadını eve gönderdiler.

Bakan her açıklama yaptığında gülüyorum artık.

Şu konuya ne zaman girsem Bronn'un Dothraki ordusunu gördüğünde ''Those fuckers are about to swamp us'' dediği sahne aklıma geliyor.

Yengem ve amcam da pozitif. Yengem 3-4 gün önce anjiyo oldu ve astım hastası. Anjiyodan önce test yapmışlardı, pozitif çıktı sonuç ama anjiyo sonrası öğrendik. Ve ''surprise mf ''deyip kadını eve gönderdiler.

Bakan her açıklama yaptığında gülüyorum artık.
Gecmis olsun rengim. Durumları iyidir umarım.

hollanda saglik bakani nisan 2020: maske takmak gereksiz
hollanda kasim 2020: halka acik alanlarda maske takmayana 95 avro ceza alacak

Benimki de pozitif cikmis. 1 haftadir evdeyim, yemek/icekelerden 0 tat aliyorum, en kötüsü de bu. Ara sirada Parfümü kokluyorum ama maalesef burun ve agiz tamamen bitmis durumunda. 4 gün böyledir. Bazilarda 3 ay sürmüstü. 1 hafta icinde 8 Kilo verdim.
Bakacagiz artik...

Çok geçmiş olsun renktaş. Neden kilo verdiğini düşünüyorsun, iştahsızlık ya da hastalığın mı ağır geçiyor?

Almanya koronayi tasiyan doktor ve hemsireleri devam calistirmayi düsünüyor

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

2 hafta sonra dışarı çıktım. Karantinamız bitti.
Çok şükür hala bir semptomum yok. Ne olur ne olmaz belki asemptomatik olabilirim diye çift maske ile geziniyorum.
2 hafta sıkıntıdan patlayacaktım neredeyse. O yüzden temaslı grubunda olmamaya da dikkat edin. Psikolojik olarak çok yıpratıyor maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt