Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de önceden tomografide buzlu cam çıkanı tedbir amaçlı yatırıyorlardı semptom olmasa bile.

Şu an durum ne bilmiyorum, muhtemelen prosedür değişmiştir.

Bir de önceden tomografide buzlu cam çıkanı tedbir amaçlı yatırıyorlardı semptom olmasa bile.

Şu an durum ne bilmiyorum, muhtemelen prosedür değişmiştir.

Kadıköy'de 87 yaşında covid hastası adam ölmüş 6 saat cenazesini bile kaldırmamışlar. Büyük ihtimal el mecbur Mart İtalya'nın ölen ölür kalan sağlar bizimdir prosedürüne döndüler şu aşamada. Ayasofya'nın ekmeğini yiyeceğiz diye İstanbul'u fazladan 3 ay serbest bırakırsan herkes virüsü bitirmeye yaklaşırsan bu zulmü çekmeye de mecbur kalırsın tabii. Yakında sağlık bakanı da gider zaten, ters ters konuşmaya başlamış. 86 Çernobil gibi bundan 20 sene sonra hakiki ölü-hasta sayısını bir gazetenin küpüründen öğreniriz belki.

üstat ağır mı geçirdin sen nasıl oldu
yan etkileri nasıl ilaçların var mı sıkıntı
Yok kardeşim çok şükür ağır geçirmedim. Hafif ses değişimi, koku kaybı, tat kaybı ve biraz da bacaklarda kas ağrısı oldu o kadar. Hafif geçirdim sayılır lakin hastalığın psikolojisi hastalığın belirtilerinden daha çok yordu beni. İlaçlarla alakalı bir yan etki yaşamadım çok şükür. İlaç kullanmasam ne olurdu? Bir şey fark eder miydi bilmiyorum. Belki fark etmezdi belki belirtiler ağırlaşabilirdi bir şey diyemiyorum. Lakin yan etki yaşamadım onu diyebilirim.

Sabah 8 akşam 8 ne yaaa?😱
İlk gördüğümde ben de şok oldum ;D Aile hekimliğinden benimle iletişime geçen hemşireye de özellikle sordum yanlış yazma ihtimalleri var mı diye ;D Yok doğru Erman bey o şekilde kullanmanız gerekiyor dedi. Başlangıçta yüksek doz ile giriş yapılıyor herhalde nedenini bilmiyorum.

Yok kardeşim çok şükür ağır geçirmedim. Hafif ses değişimi, koku kaybı, tat kaybı ve biraz da bacaklarda kas ağrısı oldu o kadar. Hafif geçirdim sayılır lakin hastalığın psikolojisi hastalığın belirtilerinden daha çok yordu beni. İlaçlarla alakalı bir yan etki yaşamadım çok şükür. İlaç kullanmasam ne olurdu? Bir şey fark eder miydi bilmiyorum. Belki fark etmezdi belki belirtiler ağırlaşabilirdi bir şey diyemiyorum. Lakin yan etki yaşamadım onu diyebilirim.

İlk gördüğümde ben de şok oldum ;D Aile hekimliğinden benimle iletişime geçen hemşireye de özellikle sordum yanlış yazma ihtimalleri var mı diye ;D Yok doğru Erman bey o şekilde kullanmanız gerekiyor dedi. Başlangıçta yüksek doz ile giriş yapılıyor herhalde nedenini bilmiyorum.
Ben kullanmamayi tercih etmistim. Gecmis olsun ustat tekrardan

Kadıköy'de 87 yaşında covid hastası adam ölmüş 6 saat cenazesini bile kaldırmamışlar. Büyük ihtimal el mecbur Mart İtalya'nın ölen ölür kalan sağlar bizimdir prosedürüne döndüler şu aşamada. Ayasofya'nın ekmeğini yiyeceğiz diye İstanbul'u fazladan 3 ay serbest bırakırsan herkes virüsü bitirmeye yaklaşırsan bu zulmü çekmeye de mecbur kalırsın tabii. Yakında sağlık bakanı da gider zaten, ters ters konuşmaya başlamış. 86 Çernobil gibi bundan 20 sene sonra hakiki ölü-hasta sayısını bir gazetenin küpüründen öğreniriz belki.
Eğer prosedür değiştiyse zaten hasta seçmeye başlamışız demektir hastaneye yatırmak için.

Bu işin sonunda toksik testleri geçen aşılardan birini acil durum planı diye vururlarsa şaşırmam.

Eğer prosedür değiştiyse zaten hasta seçmeye başlamışız demektir hastaneye yatırmak için.

Bu işin sonunda toksik testleri geçen aşılardan birini acil durum planı diye vururlarsa şaşırmam.

Inside info,

Istanbuldaki en buyuk sehir hastanesinde bile covid icin kapasite dolmak uzere. Hastane yeni oldugu icin daha 2 aydir covidli hasta kabulune baslamislardi. 2 ayda doldu. Diger bölümleri teker teker kapatip covid bölumüne destege aliyorlar. Personel yetmemeye baslamis

Bence hasta seçme işi çoktandır var. Temmuz başında bizim ofiste yaşı geçkin 2 kişi rahatsızlandı, ikisini de ilaçları verip evlerine yolladılar. O ara Ankara İstanbul'dan çok diyorlardı ki büyük hurafe olduğu belliydi. Bu ülkede İstanbul'un herhangi bir dönemde ülkenin lideri olmaması için anca Kurban bayramı gibi 15 günlük tatil lazım. Turizm murizm ayağına İstanbul'dan kısmamak için milleti uyuttular millet de oltaya geldi. Şimdi Ankara biraz eli rahatlattı gibi görünüyor ama turizm başkentleri İstanbul ve İzmir'in durumu bayağı sıkıntıda. İzmir'de garipler bir de deprem faciası yaşadılar. Ben tiroidden 6 ayda bir kan vermeye gidiyorum, Mayıs'ta gittim Gazi boştu, şimdi bir abimle birlikte Kasım başı gitti yine boşalmış ama benim arada uğramadığım 6 ay fecaatti diyorlar. İstanbul'u kontrol edemeyen Türkiye'yi kontrol edemez. İstanbul'da da vaka sayıları 5-6000 civarına düşmediği sürece daha çok sıkıntı çekeriz.

The coronavirus vaccine developed by Pfizer and BioNTech appears to protect 94% of adults over 65 years old.
More data released from their continuing phase three trial suggests it works equally well in people of all ages and ethnicities.
The companies say they will now apply for authorisation for emergency use of the jab in the US.
The trial involved 41,000 people worldwide. Half were given the vaccine, and half a placebo.
baya geniş bir çalışmaymış o zaman.ama diğer yukardaki 162 /8 rakamları başka bir örnek grubu temsil ediyor olsa gerek.belki bölge bölge değerlendiriyorlardır.

The team in Oxford developing a coronavirus vaccine says trials have shown a promising immune response in elderly people
Oxford's Prof Pollard said there was "no competition" with other vaccines - multiple vaccines were needed to be successful
Three vaccines - Pfizer-BioNTech, Sputnik and Moderna - have already reported good preliminary data

1 aşı daha bbcye göre 4. oluyor bu
geç olmadan dağıtın da aşıyı vurulup arenaya koşalım

Bizim aşı da ölümcül testlerdeydi en son. 2021 başına o da yetişir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt