Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize aşı geldi deseler vurulmaya gitsek ne vuracakları da belli değil. Pfizer aşısı mi çin aşısı mi su mu vururlar çiş mi vururlar belli değil. Kime guvenecez.

en ucuz aşı hangisi ise o olur reyiz.Sonra da 3 tane göz, 5 tane kulak çıkar biryerlerimizde.

Ben vurdurmam, hiç bir sıkıntım yok çok şükür.
Zaten genel olarak kimyasal şeylere karşıyım.
Aspirin hariç ilaç kullanmadım hayatımda.
Bir ara 10 sene doktora gitmedim.

Küçükken karnım ağrıyor diye doktora gittim ameliyat masasından son anda kaçtım.
Kabız olmuşum, bu salaklar apantisimi alacaklardı.
Yarım saat tuvalete gittim işimi kendim gördüm.
Mecbur olmadıkça imkanı yok gitmem. İlla bir şey buluyorlar.

Gscimbom mobil

Ben vurdurmam, hiç bir sıkıntım yok çok şükür.
Zaten genel olarak kimyasal şeylere karşıyım.
Aspirin hariç ilaç kullanmadım hayatımda.
Bir ara 10 sene doktora gitmedim.

Küçükken karnım ağrıyor diye doktora gittim ameliyat masasından son anda kaçtım.
Kabız olmuşum, bu salaklar apantisimi alacaklardı.
Yarım saat tuvalete gittim işimi kendim gördüm.
Mecbur olmadıkça imkanı yok gitmem. İlla bir şey buluyorlar.

Gscimbom mobil

Hayalimdeki dinginlik hocam, tebrik ediyorum.

Bu aşı zorunlu olursa zaten bir şeyleri tutmuş oluruz tamamen 500 farklı şirket aşı buldu bize en dandiği düşer

Bu aşı zorunlu olursa zaten bir şeyleri tutmuş oluruz tamamen 500 farklı şirket aşı buldu bize en dandiği düşer

Zorunlu olsa da karşılayacak para yok ki devlette. İsteseler de istemeseler de taş çatlasın 7-8 milyon kişiye vurur bu aşı. Daha grip listesine 70 yaşında, tansiyon-şeker hastası kadını bile alamıyorlar.

Zorunlu olsa da karşılayacak para yok ki devlette. İsteseler de istemeseler de taş çatlasın 7-8 milyon kişiye vurur bu aşı. Daha grip listesine 70 yaşında, tansiyon-şeker hastası kadını bile alamıyorlar.

Parasını bizden alırlar

10 dolarlık aşı 50 dolara çıkar

Parasını bizden alırlar

10 dolarlık aşı 50 dolara çıkar

Yok yav millet daha GSS borcunu ödeyemiyor, en aşağı 400 lirayı kimden alacaklar. Dediğin gibi fantastik bir şey olsa da yaz tahtaya al haftaya olur anca. Bütün yaşlıları, risk grubundakileri aşılayabilirlerse öpüp başımıza koyalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt