Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hafta sonları 10:00 ve 22:00 saatleri arası dışarıya çıkmak serbest mi şimdi?Aldıkları önlemler 5 bilinmeyenli denklem gibi anasını satayım.

Taa pandeminin başladığı dönemlerde söylediğimin arkasındayım, ne zaman nur yüzlü Mehmet Ceyhan hocamın yüzü güler bu iş bitmiş demektir, az evvel kendisini izledim de tadım kaçtı, şakaya falan vuruyoruz ama önümüzdeki bir kaç ay zor geçecek hakikaten evde yaşlısı olanlar veya yaşlılara temas edenler ekstra dikkatli olsun, bir anlık boşvermişliğin bedeli ağır olabilir.

Abi dün ki mesajım aklıma geldi.O yüzden gülüyorum. :asd:
@Emrah Duvar vurdurmayı çok seviyor abi.

vurdursun memnun kalırsa bizde gideriz artık
Hayati testlerden geçmeden vurdurulabilir hale gelmez heralde yav. Sizde vurdurun korkmayın.

Şaka bir kenara gerçekten insanların Çin aşısı vs diye tereddüte düşeceğini sanmıyorum, çok büyük bir kesim tereddütsüz olur aşıyı. Ha gerçi ne kadar gelecek ne kadar yetecek o ayrı konu tabi. Bugün doktorun birini dinledim, sayı sınırlı olacağından aşılamadan önce antikor testi yapılmalı diyordu, aşı boşa gitmesin diye.

Evet.. Ne anlatıyorsak artık ben çıkıyorum buradan.

Hayati testlerden geçmeden vurdurulabilir hale gelmez heralde yav. Sizde vurdurun korkmayın.

Şaka bir kenara gerçekten insanların Çin aşısı vs diye tereddüte düşeceğini sanmıyorum, çok büyük bir kesim tereddütsüz olur aşıyı. Ha gerçi ne kadar gelecek ne kadar yetecek o ayrı konu tabi. Bugün doktorun birini dinledim, sayı sınırlı olacağından aşılamadan önce antikor testi yapılmalı diyordu, aşı boşa gitmesin diye.

Evet.. Ne anlatıyorsak artık ben çıkıyorum buradan.

Yav İstanbul ve Ankaranın yarısına aşı yapılsa zaten diğer şehirlerde 2 hafta kapamayla hiçbişey kalmaz bence. Vakaların çoğu buralarda, yazın tüm şehirlere dağılmasıda İstanbuldan gidenler yüzünden oldu.

Yav İstanbul ve Ankaranın yarısına aşı yapılsa zaten diğer şehirlerde 2 hafta kapamayla hiçbişey kalmaz bence. Vakaların çoğu buralarda, yazın tüm şehirlere dağılmasıda İstanbuldan gidenler yüzünden oldu.

Yurt dısından gelen adama test bile yapmıyorlar.Değil 2 hafta 2 ay kapat yine bu kafayla bitmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt