Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasak isteyenler çıkmasın evden tutanmi var kardeşim memur tayfası tuzu kuru tayfa bayılıyor zaten yasak gelsindd evde yatayım diye

yasak gelsin diyen 1 adam varsa olayın ciddiyetini kavramamış maskeyi boynuna dirseğine takan 50 tane adam var burda sabahtan akşama ne yasağı fln diye kendi kendinize çırpınmanıza gerek yok, yasakların ekonomik olaraktan zarar vereceği adamlar kadar bahsettiğim adamların yaydığı virüsü tedavi edecem diye ölen sağlık çalışanlarını da düşünün 2 dk

Moderatör tarafında düzenlendi:
yasak gelsin diyen 1 adam varsa olayın ciddiyetini kavramamış maskeyi boynuna dirseğine takan 50 tane dalyarak var burda sabahtan akşama ne yasağı fln diye kendi kendinize çırpınmanıza gerek yok, yasakların ekonomik olaraktan zarar vereceği adamlar kadar bahsettiğim dalyarakların yaydığı virüsü tedavi edecem diye ölen sağlık çalışanlarını da düşünün 2 dk
Sa birisi benim çok ayıp

IMG_20201124_174507.webp

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türkiye gibi bir ülke'de 15 gün sokağa çıkma yasağı getirmek mümkün değildir. Bence hafta sonu yasağı getirecekler size, zaten olabilecek tek şey budur. Öyle 15 gün ülkeyi kapatmak kolay değil.
İzlanda'da durumlar nasıl abi

Parasını verdiği sürece 1 ay bile kapatabilir eve. Diğer türlü geçecek o işi paşam. Ay başı geldiğinde borçlara, ev sahibine, faturalara yasak mı var diyeceğiz?

yasak gelsin diyen 1 adam varsa olayın ciddiyetini kavramamış maskeyi boynuna dirseğine takan 50 tane adam var burda sabahtan akşama ne yasağı fln diye kendi kendinize çırpınmanıza gerek yok, yasakların ekonomik olaraktan zarar vereceği adamlar kadar bahsettiğim adamların yaydığı virüsü tedavi edecem diye ölen sağlık çalışanlarını da düşünün 2 dk

Cümleyi tam olarak anlamasam da çok sinirli gördüm seni reis

@Hayri Cund başkanın ifade etmek istediği bence gayet net.

Şu çıkmaya korkanlar otursun evinde muhabbeti de cidden baydı. Bende çıkıyorum ama kurallara dikkat ederek.

Ama bazı vatandaşlar istiyor ki, korkan evinde otursun, korkmayan da hiç bir kurala uymadan ortalıkta istediği gibi dolaşsın. Sokaklar onlara kalsın. Kurallara uyan insanlarda ya eve kapansın, ya da çıkmaya mecbur olunca kurala uymayan sorumsuzlar yüzünden hastalık kapsın.

Öyle bir dünya yok.

Yasak isteyenler çıkmasın evden tutanmi var kardeşim memur tayfası tuzu kuru tayfa bayılıyor zaten yasak gelsindd evde yatayım diye

Bir şeyi merak ediyorum, her boku memura dayiyorsun, küçükken topun valiliğin bahçesine mi kaçtı, yoksa memur olmak istedin de olamadın mı? Ha bire devlet memurları şunu ister bunu istemez diye mesaj yazıyorsun, nereden biliyorsun ne isteyip istemediklerini?

48 saat koruma vaadetmek imkansız yahu.

Mümkün mü sence?

Koruma sağladığı doğru gibi ama , rutin kullanılabilirliği yok bence.

Burun florasını bozuyorsun başta , burun spreylerinin uzun süreli kullanımı burun tıkanıklığı ve daha farklı enfeksiyonlara yol açabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt