Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıçtı Şakir bez getir, cıvık sıçtı tez getir... Bundan sonra bakanlık açıklamalarına kimse inanmaz.. Buradaki esas amaç sağlık personelinin yetersizliği ve yatak doluluk oranının önümüzdeki günlerde baş ağrısının sinyali vermesiyle panik oranını arttırarak halkın biraz daha dikkat etmesini sağlamak. Dolayısıyla aşılama(kobay) zamanı gelinceye kadar mevcut durumu idare etmek. Böyle bir tabloda halk birbirine ceza keser. Göreceksiniz maske takmayan ya da toplu taşımalardaki doluluk oranı yüksek olduğunda linç ve tepki videolarının sosyal medyada ne kadar yer işgal ettiğini...
Açıklanan rakamlarla mevcut durum devletin yetersizliğini kabak gibi belli ediyor.

Nufusa odakladigimiz zaman şuan dünyanın en kötü durumda olan ulkesiyiz galiba.

Çin aşısının geliştiricisini biraz inceleyeyim dedim de heriflerin sitesine giremedim ya la.. Geçersiz sertifika güvenlik riski var diye kaspersky sokturtmadı siteye, ancak riskleri anlayıp kabul ediyorum dedikten sonra izin verdi. Bu aşamada biraz kafam şaşırdı. :asd:

Tam bize yakışır kalitede bir firma gibi görünmekte

bir iki ay öncesine kadar hastalığın bu kadar ölümcül olabileceğini düşünmüyordum. ama eşimin bir akrabası ve dün benim akrabam bu illetten gitti. yine komşu genç bir kadın yakınlarda vefat etti. diyecek çok şey var da uzun iş. ekonomi bitmiş, insanların hayalleri sönmüş, hastalıktan değil yalanlardan patır patır insanlar ölüyor ama hala ülkenin süper güç olduğunu sanan andavallarla yaşıyoruz ve onların hakimiyetine tabiyiz.

türkiye'de devlet sadece bürokrasi ve kırtasiye işinden ibarettir. onun dışında bir devlet filan yoktur. aile kavramı olmasa bugün sokakta 20 milyon evsiz olurdu. hiçbir zaman vatandaşına dürüst, önceliği halkının sağlığı, refahı olan bir devlete sahip olamayacağız gibi ne yazık ki.

Bu arada yazın Avrupa ülkeleri de bence manipülasyon yaptı sayılarda.

Nargileyi bile serbest bırakan ülkeler günde 100-200 vaka açıklarken biz bile 1000 hasta açıklıyorduk.

Maske karşıtı eylemler yapanların olduğunu ve maskenin bile zorunlu olmadığını düşünürsek turizm ve ekonomi için onlar da bir boklar yediler.

Bu sene için turizm bacasız sanayi’den çıkıp bacasız virüs yayıcı oldu.

Yazın yasaklar aynen devam etmeliydi tüm dünyada. Kışın zaten evde insanlar genel olarak.

Hastalar dağıldı dört bir yana yaydı virüsü. Sağlamlar da gittikleri yerden aldılar virüsü.

Dünden beri boğaz ağrısı, öksürük, balgam ve hafif ateşim var.
Genel durumum iyi, bir tylolhot içtim zımba gibiyim.

Doktora mail yazdım, 3 günlük istirahat kağıdını yollayacak.
Teste gerek yok dedi bana.
Benim de canıma minnet zaten, 3 günde toparlayıp işimin başına geçerim inşallah.

Balgam varsa kovid olmam çok az bir yüzdeymiş.
Doktor arkadaşlar teyit edebilir mi bunu?

Gscimbom mobil

Benim de canıma minnet zaten, 3 günde toparlayıp işimin başına geçerim inşallah.

Gscimbom mobil

Geçmiş olsun.

Gscimbom mobil
Geçmiş olsun

Kuru öksürük covidin en yaygın semptomlarından biri ve diğer solunum yolu enfeksiyonlarindan ayıran özelliği.

Kuru denmesinin sebebi balgamin olmaması.

Birkaç gün kendi durumunuzu gözlemekte fayda var ama .

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dünyada türkiye ile beraber cin aşısını siparis veren tek ulke olan brezilya siparis iptali yapmis diyorlar.

Biz tek mi kaldık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt