- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Ne sandın, purosunu dolarla yakan Arda abiden sonra Melih gelir zenginlikte.10 bin aylık gelirin var galiba kardeşim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne sandın, purosunu dolarla yakan Arda abiden sonra Melih gelir zenginlikte.10 bin aylık gelirin var galiba kardeşim![]()
Kuzey ülkeleri pahalı da gelirler de o paralelde yüksek değil mi?
Al işte bir pembe götlü beyaz türk daha geldiGötümüz pembe ama yüreğimiz mangal gibi![]()
Yok o kdr dğl abi. Arslaner abimin aylik geliri o kdrdir muhtemelen.10 bin aylık gelirin var galiba kardeşim![]()

Doğru mu Melih? Doğruysa doğru de delikanlı gibi. Bundan sonraki cümlelerimi ona göre seçeceğim.Ne sandın, purosunu dolarla yakan Arda abiden sonra Melih gelir zenginlikte.
olmasa bile pembe götlü o10 bin aylık gelirin var galiba kardeşim![]()
Onun Allah belasını versinYok o kdr dğl abi. Arslaner abimin aylik geliri o kdrdir muhtemelen.![]()
pembe mi?pembe götlü denilince benim konuya girmem!
Fakir ve pembe götlü yani. İlginç bir kombinasyonolmasa bile pembe götlü o

degil ama karma beni itiyor sankipembe mi?
alman arabalarını seviyor kendisi abi.Fakir ve pembe götlü yani. İlginç bir kombinasyon![]()
dikkat et @Melih Sönmez düğmecidir ayrıcadegil ama karma beni itiyor sanki![]()
Alman arabalarını ben de severim de o arabalara oturtacak bir pembe götün var mı yok mu önemli olan oalman arabalarını seviyor kendisi abi.
bunu kendisi cevaplasın abi. @Melih Sönmez alman arabasına oturacak kadar pembe mi kenk?Alman arabalarını ben de severim de o arabalara oturtacak bir pembe götün var mı yok mu önemli olan o
Hah bir pembe götlü daha diyecektim de senin götün pembe olsa ne olur eflatun olsa ne olur füme olsa ne olurPembe kazak giymezler, pembe götlü olmanın gururunu yaşıyorlar. Gel de şaşırma!