Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.294
- 101.507
- 5.238
kızarttın sankiHah bir pembe götlü daha diyecektim de senin götün pembe olsa ne olur eflatun olsa ne olur füme olsa ne olur![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kızarttın sankiHah bir pembe götlü daha diyecektim de senin götün pembe olsa ne olur eflatun olsa ne olur füme olsa ne olur![]()
Hah bir pembe götlü daha diyecektim de senin götün pembe olsa ne olur eflatun olsa ne olur füme olsa ne olur![]()
bunu kendisi cevaplasın abi. @Melih Sönmez alman arabasına oturacak kadar pembe mi kenk?
@Erman Türker itiraf geldi abi. Ben kızartırım bunu.O konuda en pembe got bendedir kmki.
Yüksek ama yerli şirkette yüksek. THY standartını geçemiyoruz. O yüzden samimi söylüyorum gereksiz hiç bir harcama yapmıyorum.Kuzey ülkeleri pahalı da gelirler de o paralelde yüksek değil mi?
Keşke 3 euro olsa. 1 kilo pirinç için geçen hafta tam tamına 590 kron ödedim. Ayrıca birer kilo Patates ve soğana toplam olarak 820 kron ödedim. Var sen hesap et. Ekmek bildiğimiz ekmek 300 kron.İnşallah misal 3 Euro olan pirinç için 30 TL çok ya demiyordur Levent Bey, inşallah.
1 kron kac TL/€ ?Keşke 3 euro olsa. 1 kilo pirinç için geçen hafta tam tamına 590 kron ödedim. Ayrıca birer kilo Patates ve soğana toplam olarak 820 kron ödedim. Var sen hesap et. Ekmek bildiğimiz ekmek 300 kron.
1 kilo pirinç 35 tl 1 ekmek 18 tl miKeşke 3 euro olsa. 1 kilo pirinç için geçen hafta tam tamına 590 kron ödedim. Ayrıca birer kilo Patates ve soğana toplam olarak 820 kron ödedim. Var sen hesap et. Ekmek bildiğimiz ekmek 300 kron.
0.60 sanırım.
keyfî gelince insallahReyis ne zaman konusacak
Ne zaman birinci değildik sn Kayıpmaz? Bunların da vaka sayılarından yeni haberi olmuş olabilir tabi.Bilim Kurulu üyesi Doç. Kayıpmaz: 30 bin vakayla Avrupa'da birinci sıraya oturmuş durumdayız. Geçtiğimiz hafta alınan tedbirlerin çok da yararının olmadığını görüyoruz. Daha sert tedbirlerin alınma zamanı geldi.
Evet aynen öyle. Bir litre süt 175 kron. Ha su ucuz. Çeşmedeki su bile bildiğin memba suyu gibi tertemiz.1 liko pirinç 35 tl 1 ekmek 18 tl mi
hocam sen naptın yaw
Keşke 3 euro olsa. 1 kilo pirinç için geçen hafta tam tamına 590 kron ödedim. Ayrıca birer kilo Patates ve soğana toplam olarak 820 kron ödedim. Var sen hesap et. Ekmek bildiğimiz ekmek 300 kron.
keyif cayini yudumlamasin mi adamReyis ne zaman konusacak