Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.294
- 101.507
- 5.238
Kardeşimin de durumu seninle aynı sayılır. Bu kış bitmeyecek bizeben otelde çalışıyorum zaten işler bitik daha da bitecek.Allah yardımcımız olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşimin de durumu seninle aynı sayılır. Bu kış bitmeyecek bizeben otelde çalışıyorum zaten işler bitik daha da bitecek.Allah yardımcımız olsun
Olmazsa mobilyaları yakarız, tam takım çocuk odası ve misafir odası var, yedek lastikler cabasıSon kararlar neticesinde ivedilikle alınması gereken bir ürün.
Ben böyle bişey görmedim yav. Bu kadar boş ve ezbere nasıl konuşur bi insan anlaşılır gibi değil. Katar satışını savunuyor chpye sallıyor benim askerim diyor rabia diyor ezan okuyor 15 temmuzdan girip tek partiden çıkıyor. Yeter valla yeter artık. Katarına da5 dakika yasak açıklayıp 20 dakika propaganda da muhteşem iş
Reyis genelde önce konuşur sonra açıklama yapardı, bugün önden açıklayıp bizleri mutlu etti.5 dakika yasak açıklayıp 20 dakika propaganda da muhteşem iş
Reyis genelde önce konuşur sonra açıklama yapardı, bugün önden açıklayıp bizleri mutlu etti.
Sürprizlerle dolu muthis bir insan.Reis bugün ezber bozdu.
Olmazsa mobilyaları yakarız, tam takım çocuk odası ve misafir odası var, yedek lastikler cabası
Umarım işe yarar da sağlık sistemi ve sağlık çalışanları biraz nefes alabilir.

Evliliğimizin selameti açısından ısıtıcının yanına buzdolabı da al garaja taşın dedi hanım.Sahip olduğun çorapları yaksan tüm kışı atlatırsın![]()
Evliliğimizin selameti açısından ısıtıcının yanına buzdolabı da al garaja taşın dedi hanım.
Çünkü o bizim reisimiz. Reis öp bizi reis. !Sürprizlerle dolu muthis bir insan.
yazı geçtim her ilde miting yapmayip keyif çayı için insanların birbiri üzerine çıkmasini engelleseler de yeterdiYazın otelleri doldurmak için vaka sayısını çarpıtmayıp gerçek sayıları açıklasaydınız ve gereken önlemleri alsaydınız şimdi hem bir sürü insan kurtulmuş olacaktı hem de yasak getirmek zorunda kalmayacaktınız. Sırf para için insanların ölümüne göz yuman kim varsa yedi sülalesi acı içinde sürünür umarım.
Edit: Sıçtığımın virüsü nasıl bir şeyse sadece hafta sonları bulaşıyor.