Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 hafta komple yasak geleydi yav...Yoksa bununla başa çıkılmaz.Ulan Çin atalarının da topraklarının da ta ..

İllaki bunu direk takip edemezler.

Bu durumda 2 seçenek var.

1 . Aynı apartmanda yaşadığın komşu bunu yapıyorsa virüs kapma riskini göze alıp kapısını çalacaksın konuşmak için. Sana cevap olarak sanane be sen benim kim olduğumu biliyormusun bebebebebeeeee diye cevap verecek ve seni polis, jandarma v.s. aramaya mecbur bırakacak. (Tabi bu arada virüsü kaparsan geçmiş olsun)

2 . Veya mevzuda ilk seçeneği atlayıp direk polis, jandarma v.s. haber vermek.

Şu akşam çıkma yasağı 2 hafta önce yapıldığı
Evlerde gün, mevlit, taziye, yılbaşı kutlaması gibi insanların bir araya geleceği etkinlikler yapılamayacaktır.

bunu nasıl kisitlayacaklar acaba :D

dha-istanbul-cumhurbaskani-erdogan-istanbul-da-9737163_4392_amp.jpg
Lan hani kapanmisti salonlar at agizli

Keramettin kardeşim İzlanda'da komple yasak dediler ya, işte o bile bazı sektörleri kapsamadı. Mesela Elektrik tesisleri,güvenlik kuvvetleri, gıda sektörü, iletişim sektörü, mavi yakalar komple çalıştı.
Mavi yakalara ekstra bir motivasyon sağlandı mı bu süreçte?

Şu çok tavsiye edilen paket servisciler akşamları mesaisi bitinde parklara motoru çekip 20 kişi bir omuz omuza cafe ortamı yaratmaları. Geç bile kalındı 2 hafta öncesinde bunu 2 gece değil 7 gece yapmalarıydı. (Hayatta paket servis den bir şey almadım bu süreç de hiç bir zaman da almam)

Köprüler de omuz omuza balık tutan v.s. daha bir çok mevzuyu saymıyorum bile.

Geceleri milletin cogu uyurken yasak getirmisler
Bence cok mantikli

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Keramettin kardeşim İzlanda'da komple yasak dediler ya, işte o bile bazı sektörleri kapsamadı. Mesela Elektrik tesisleri,güvenlik kuvvetleri, gıda sektörü, iletişim sektörü, mavi yakalar komple çalıştı.
Abi bence sen komple kapanma olayını yanlış anlamışsın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt