koskoca galatasaray'ın ujfalusi'den sonra ayıboğan bir stoper bulamaması

Ayıboğandan ne kastettiğine bağlı. :) Ben sertlik anlamında yazdım. Ki, gerçekten de Ujfalusi Galatasaray'ın son yıllardaki en sert stoperiydi.
Ujfa bir stoper de olması gereken temel özellikleri barındıran iyi yer tutan tandemindeki partnerini OYNATAN savunmadaki hataları süpüren biriydi ama ben hatırlamıyorum ne sertti ne ayıboğanda gayet entellektüel bir abimizdi.

Ayrıca o dönem Melo ve Selçuk'un müthiş uyumu ve oyunu beklerin savunmaya yardımı, Engin-Emre kanatları + Elmander faktörü çok işine yarıyordu bizim defansın. Sorun direk stoperde değil Selçuk'un mal oyunu, beklerin yetersiz olması , Sneijder'in Podolski'nin Sinan'ın Eren'in hatta Bruma'nın savunmaya 0 katkısı falan filan

Ujfa bir stoper de olması gereken temel özellikleri barındıran iyi yer tutan tandemindeki partnerini OYNATAN savunmadaki hataları süpüren biriydi ama ben hatırlamıyorum ne sertti ne ayıboğanda gayet entellektüel bir abimizdi.

Ayrıca o dönem Melo ve Selçuk'un müthiş uyumu ve oyunu beklerin savunmaya yardımı, Engin-Emre kanatları + Elmander faktörü çok işine yarıyordu bizim defansın. Sorun direk stoperde değil Selçuk'un mal oyunu, beklerin yetersiz olması , Sneijder'in Podolski'nin Sinan'ın Eren'in hatta Bruma'nın savunmaya 0 katkısı falan filan

0000370065.jpg

Evet ya ne demezsin. :D

Ayıboğan demişken anımsayalım. En ayıboğan defansımız:

1995-96-de-galatasaray-da-oynayan-ulrich-van-gobbe-5056.jpg

Evladımız semih yettiği için olabilir. Ayıboğan olmasa da fareboğan karıncaboğan olabilir

Servet beyden sonra diyelim ona.

Gercek ayibogandan sonra. birdaha bizim külübe bir ayibogan gelmemistir.

e3be4e8503910d1e9ba716090f2fc602.jpg

Bende servet diyorum

Sakatligi olmasina ragmen son maca kadar oynadi,2008 sampiyonlugunun bas mimari

Çözüm belli

Jack-1.jpg
pepe_reuters_m.jpg
biri kadro dışı biri sözleşmesi bitiyor en azından birisini almamız şart oğlu şart

Geri
Üst Alt