Kosova'dan Suarez'e İlginç Teklif!

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
2014 FIFA Dünya Kupası'nda rakibini ısırmasının ardından FIFA tarafından 4 ay futboldan men cezası alan Liverpool'un Uruguaylı yıldızı Luis Suarez'e, henüz FIFA üyesi olmayan Kosova takımı Hajvalia teklifte bulundu.

s600_JTOQW.jpg

Dünya genelinde FIFA üyesi olan hiçbir ülkede 4 ay boyunca futbol oynayamayacak olan Suarez'e teklifte bulunan Kosova Kupası şampiyonu Hajvalia'nın direktörü Xhavit Pocoll yaptığı açıklamada, "Suarez, FIFA'nın cezası yüzünden 4 ay futbol oynayamayacak. Biz Kosova olarak henüz FIFA üyesi olmadık. Kendisi 4 ay futboldan uzak kalmak istemiyorsa bizim ülkemizde, bizim takımımızda oynayabilir. Konu ile alakalı teklifimizi yakında Liverpool'a yollayacağız. Suarez'e 30 bin Euro ve aylık bin 500 Euro maaş teklif edeceğiz. Evet onun için komik bir rakam, ama en azından 4 ay futboldan uzak kalmayacak. Teklifimizi kabul ederse bu, Kosova futbolu için büyük bir adım olur. Suarez'i burada 4 ay misafir etmek çok hoşumuza gider" dedi.

NTVSpor

Yazık lan adamlara. Bide bu teklifi komik bulabilir ama elimizden gelen bu demişler.

Bence gayet makul bir teklif, düşük seviyede de oynayacak olsa fizik gücünü ve kondisyonunu makul bir seviyede tutabilir en azından.

Fizik gücü ve kondisyonunu özel antrenmanlarla kapatır. Maç kondisyonu da önemli bişey gerçi ama Kosova'da ne kadar bu yönde kendisini hazır tutacağını kestirebilmek zor.

imajını yüksetlmek için bir fırsat. Bedava oynamalı. Zamanında zidanın yaptığı gibi

Murat Kosova sandım, heyecanlandım bir an. İyi yorumcu, iyi spiker. Suarez'le beraber durdurulamaz biri haline dönüşebilirdi.

Korumalarına yetmez yıllık 500.000€ para, zırhlı araba alsa oraya özel en az 1 milyon euro zaten. Gereksiz olur Suarez için.

Yalniz orada oynarken sakatlanma riski de var, bilmem Liverpool kabul eder mi.

Suarez gecen sene sampiyonlar liginde oynamak istiyorum diye takimdan ayrilacakti, simdi takim girdi ama kendisi yok :D

Mantikli degil. Sakatlanma riskini göze alacaklarini sanmiyorum. Kendisini bir sekilde hazir tutar Kosova da oynamış gibi. Kosova dan da mükemmel bir seviye de donemez zaten. En verimli yasinda böyle bir teklifi kabul etmesi mantikli olmaz kulübünün.

Bu transfer Suarez'e olan negatif bakıs acısını değiştirebilir. Yani gariban bir takıma gittiği icin Suarez'e pozitif bakılacaktır.

Bence gidecek.

Geri
Üst Alt