Kostic mi ? Arias mı ?

Kanat için hangisini tercih edersiniz ?

• Kostic

• Arias

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Zaha, Zaniolo , Kerem , Tete gitti

Elde kalan Ziyech zaten kanat oynayamıyor ve her an gidebilir.

Kostic veya Arias dan biri gelecek gibi duruyor.

Kanat için hangisini tercih edersiniz ?

İkiside değil, Ben sistem ne olacak onu bilmiyorum onun dışında konuşuyorum şuan, ikiside ağır adam izledim. kostic tadic'in yan versiyonu gibi bir şey teknik ama götü rakibe dayayıp ortalarla bir şeyler çıkarmaya calışan adam. Arista bir nebze öyle. Eğer rodriges bruma ikilisini kovalıyorsak ulan 1 2 tane stepover atın bir adam geçin allah aşkına diyorsak bu adamlardan o iş çıkmaz. Ha hocanın sisteminde daha ayağı yere basan adam doğru düzgün içeriye top kesebilecek biri aranıyorsa bilemiyorum. Ama kıpır kıpır düşmana hucum eder gibi rakibin üzerine git oyuncusu arıyorsak bu adamlardan kaçmalıyız.

Her türlü saglam bir Kostic

Ama sakat diyorlar o yüzden bilemedim

2 gün önce olsa Arias derdim ama Osimhen yüzünden taktiksel olarak büyük bir değişikliğe gideriz gibi geliyor bana. O yüzden Kostic tarzı iyi bir pasörün varlığıyla da istediğimiz sonuçları alabiliriz.

3 5 2 oynayacağız büyük ihtimal ve Ziyech de ayrılır gibi duruyor bugün. Eldeki kanatlardan bu yüzden çıkılıyor bence.

Her ikiside bana umut vermiyor.

Kostic 31 yasinda br kanat, calim atma adam gemce yok gibi. 3-5-2 oyuncusu.

Arias videolarda anadolu topcusu izlenimi veriyor, bu yasina kadar avrupa gormemis. Nokta atis beklentisi olmasa alinabilir bi risk.

Kostiç i iyi kötü biliyoruz da Arias ı bilmiyorum. Sançez onaylıyorsa gelsin.

Daha önce nöbette yazdigim post:

1725353846516.png
...az çok umut verici. Ama ilginç olan sey bu Fluminese ikidebir degisik formasyonla çikiyor maçlara ve Arias bizim Baris gibi her yerde oynuyor. 8.9 ratingle oynadigi maçta 1 gol 1 assist yapmis ama onu tek santrafor olarak yapmis. Bi bakiyorsun, 4-4-2 oynuyorlar ve çift forvetten biri olarak oynatiyorlar yada 3-5-2'ta kanat oluyor.

Istatistik olarak Arias diyorum ama ne bilim, zor. Hele hele bizim lig öyle ilginç bir lig. Ligi aglatir dedigin adam birsey yapamayip yedek kaliyor, bundan hiç birsey olmaz dedigin adam ligde geleni gideni kucagina aliyor

Kosticin yaşı var para da kazandirmaz ne vereceği de şüpheli Arias Güney Amerika'nın en iyi oyuncusu deniyor Arias tabi ki.Arias olmazsa Depay.

Kosticin yaşı var para da kazandirmaz ne vereceği de şüpheli Arias Güney Amerika'nın en iyi oyuncusu deniyor Arias tabi ki.Arias olmazsa Depay.
Kostic’in yaşı var para da kazandırmaz dedikten sonra Arias’ın alternatifi olarak Depay’ı yazman da enteresan olmuş renktaş.

Ligde kapalı defansa etkili Avrupada geniş alanda oynayacak kanat lazım.İkisinide vasatın üstünde yapabilecek biri olmalı.Yeterince süratli bileklerine hakim.

İkisi de değil. Sol ayaklı bir kanat bek.

Geri
Üst Alt