KPSS 2014

Ösym açıklama yapmış ilke inkilaplardan 10 soru sorduk müfredat dışı soru sorulmuş gibi asılsız şeylere itibar etmeyin demiş resmen dalga geçiyorlar 10 soru sordunuz da biz neden görmedik acaba farklı sınava mı girdik?

Allah belasını versin bu heriflerin. Diyorum ya ruh hastası bunlar.

Ösym açıklama yapmış ilke inkilaplardan 10 soru sorduk müfredat dışı soru sorulmuş gibi asılsız şeylere itibar etmeyin demiş resmen dalga geçiyorlar 10 soru sordunuz da biz neden görmedik acaba farklı sınava mı girdik?

JB geçmişler o açıklamayla resmen.

Tarih sorularının hemen hemen hepsi şu kitaptan çıkmış. Sayfada ayrıntılı olarak var.

KPSS - Tarihin Pusulası | Facebook

Cevabı "Voynuk" olan soru bile var, enteresan.

Bende girdim kpssye ama gram ümidim yok biliyorum çünkü atanamayacağım torpilliler sayesinde gene boşa gidip gelecez bakmayın çoktan sildim kpssyi ben kafamda ama aile ısrarı sürüklüyor kitabı açtığım dahi yok 100 soru soruyorum 60 tanesi zaten mat matematiği zayıf olan birisinin de 70 üstünde bir puan alması çok zor.

Emeğiniz boşa gitmez inşallah bu merhalelerden geçtim hayatimin en stresli en zor donemleriydi Allah yardimciniz olsun.

Arkadaşlar bi sorum olacak.4. sınıf lisans öğrencisiyim,şubatta mezun olacağım.Ben şuan Önlisans Kpss sınavına girebiliyormuyum ? Varmı aranızda yada yakınınızda benimle aynı durumda olan.?

Arkadaşlar bi sorum olacak.4. sınıf lisans öğrencisiyim,şubatta mezun olacağım.Ben şuan Önlisans Kpss sınavına girebiliyormuyum ? Varmı aranızda yada yakınınızda benimle aynı durumda olan.?

Lise mezunu olarak girebilirsin yalniz alimlar senin mezuniyetinden sonra olacagi için tercih yapman sikintili olur ders birakip uzatman lazim.

Geri
Üst Alt