Kpss Hakkında

İsmail Adıyaman

Tecrübeli Üye
Evet beyler konu kpss.

Bu sene 4.sınıfa geçiyorum ve alandan hazırlanmak için dershaneye gitmeyi düşünüyorum.sizce gerekli mi dersahane?

gidenler alandan kpss ye girenler yardımcı olursa çok makbule geçer.

bölüm:iktisat.

ben de bi dönem sonra iktisat mezunu olacam inşallah. dün arkadaşlarla dershaneye sadece muhasebe kursu için yazıldık. bütün derslere gitmenin zaman kaybı olacağını düşündük.

Beyler Duz lise mezunuyum Ortaogretim Kpss ye girecegim Simdi eylulde sinava girecegiz kac puan yapmamiz gerekiyor yerlesmek icin ben Eskisehir universitesiii 4 yillik isletme Disardan okuyorum birde.

Ciddi olarak kamu çalışanı olmak.istiyor ve hedefinizi büyük tutuyorsaniz dershane şart. Spk, sayıştay, hazine vs kast ediyorum.

-Tapatalk-

4. sınıf derken? İlkokul 4 mü?

534232_365362693540772_1992652599_n.jpg

Önümüzdeki seneden itibaren KPSS olacak mı ki?

Alan sınavı için okul hayatın sağlam geçtiyse derslerde eksiğim yok diyorsan bir şekilde dershanesiz halledebilirsin ama diğer türlü mümkünatı yok

Sağlam bir adamın yoksa A grubuna falan girisme hic. A grubundan yeterli puanı alsan bile isin mülakat aşaması var, bu aşamada neler döndügünüde zaten biliyorsunuzdur.

Kpss-B (Düz memurluk) ise kendi emeğine bağlı.

Dershane konusuna gelirsek, Dershanesiz iyi bir puan almak cok zor. Evde tek basına calısmak cok zor daha doğrusu, sınıf ortamında rekabet falan, daha sistemli bir calısma ortamın olur.

Sağlam bir adamın yoksa A grubuna falan girisme hic. A grubundan yeterli puanı alsan bile isin mülakat aşaması var, bu aşamada neler döndügünüde zaten biliyorsunuzdur.

Düz memurluk ise kendi emeğine bağlı.

Umarım sağlam tanıdıkların vardır. Bol şans.

torpil olmadan da atanan var a grubunda.

torpil olmadan da atanan var a grubunda.

Bir isin icinde mülakat varsa, orda hak-hukuk aramıcan kardesim. Sen ne kadar iyi olursan ol, mülakat asamasında herkes kendi adamını almak ister. Tabi olur ki X kurumuna basvuran adayların hicbirinin tanıdıgı olmaz, o zaman iyi olanı secerler. Hakkı ile atananlar böyle atansa gerek.

İsin daha tuafı, simdi Kpss'yide kaldırmak istiyorlar yani B gruplarınada adamı olan atansın istiyorlar.

Ha bende bu Ülkede hak-hukuk aramıyorum. Adamın var mı ? sonuna kadar kullanacaksın. Bal tutan parmagını yalar.

Bir isin icinde mülakat varsa, orda hak-hukuk aramıcan kardesim. Sen ne kadar iyi olursan ol, mülakat asamasında herkes kendi adamını almak ister. Tabi olur ki X kurumuna basvuran adayların hicbirinin tanıdıgı olmaz, o zaman iyi olanı secerler. Hakkı ile atananlar böyle atansa gerek.

İsin daha tuafı, simdi Kpss'yide kaldırmak istiyorlar yani B gruplarınada adamı olan atansın istiyorlar.

Ha bende bu Ülkede hak-hukuk aramıyorum. Adamın var mı ? sonuna kadar kullanacaksın. Bal tutan parmagını yalar.

bazı kurumlarda sıkıntı yok diye biliyorum ben. gerçi onlar için de sağlam potansiyel lazım kolay değil yani. onlarda bi kaç tane

Geri
Üst Alt