GSCimbom
Kral Alex Telles
O

Kral Alex Telles Sayfa 2

Orhan Terzi ·

Cevap
70
Okunma
5,3K
Sayfa
2/4
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1129256_620x410.jpg

El Matador.. :rose:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Biz yanlış oyuncuyu falan izlemişiz sanırım. Telles Carole'den ÇOK daha iyi oyuncu yorumları var. Daha dün gibi hatırlıyorum neredeyse her maç sonrası Telles'e defansif saçmalıkları yüzünden sövenleri...

Hücumda da aman aman iyi değildi. Carole mesela daha iyi orta açıyor...

Biz yanlış oyuncuyu falan izlemişiz sanırım. Telles Carole'den ÇOK daha iyi oyuncu yorumları var. Daha dün gibi hatırlıyorum neredeyse her maç sonrası Telles'e defansif saçmalıkları yüzünden sövenleri...

Hücumda da aman aman iyi değildi. Carole mesela daha iyi orta açıyor...

Telles gelsin 2 3 maç oynasın yine söverler volkan hocam onlara dönek diyoruz biz doludur bizim toplumda.

Caner'de defansif açıdan iyi bir bek değil bence fakat ;

Telles'in de Carole'ün de oynadığı zamanlarda bir Anadolu beki olan Eren Albayrak kadar skora katkısı olmaması normal mi sizce ?

Telles Brezilyalı ve İtalya'da şuan doğal olarak Carole'den daha güzel bayanlarla birlikte olmuştur. Bu yüzden Kral Telles'in dönmesi bizim için daha iyi olacaktır.

Gerçekten Telles neye göre Carole'den iyi oluyor bi söyleyin ağalar biz de öğrenelim aydınlanalım arkadaşlar gerçekten merak ediyorum retorik bir soru değil yani Telles mesela neyi daha iyi yapıyor Carole'den? Şimdi hafif ayağı daha düzgün çıkarken daha sakin kalıp düzgün pas atabiliyor diye mi daha iyi sol bek oluyor yoksa kaçırdığım neresi?

Gerçekten Telles neye göre Carole'den iyi oluyor bi söyleyin ağalar biz de öğrenelim aydınlanalım arkadaşlar gerçekten merak ediyorum retorik bir soru değil yani Telles mesela neyi daha iyi yapıyor Carole'den? Şimdi hafif ayağı daha düzgün çıkarken daha sakin kalıp düzgün pas atabiliyor diye mi daha iyi sol bek oluyor yoksa kaçırdığım neresi?

her seyi daha ii

ver kac, tek pas, orta, sut, hizlanma, kademe, azim, takim oyununa katki, defans, ofans

telles yapisi itibariynen ideal bir solbektir

carole ise fransiz 2. liginden ekibimize katilmis bir nevropattir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt