Kral Çıplak

Abartıyorsun yangın tayfalık yapıyorsun.Yanlışa yanlış diyoruz zaten sen ama herşey yanlışmış gibi konuşuyorsun karşı rakiplerin teknik direktörlerine başarılarına bak sonra konuş.

Her şeyi kabul ederim de bana fenerli denmesini kabul edemem.

Adminlerden ricam konuyu silin lütfen.

Herhangi bir konuyu tartışamıyorsam, kendi fikirlerimi belirttiğim için fenerli damgası yiyorsam artık durmanın bir anlamı kalmamıştır.

Hadi Allah'a emanet olun.

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her şeyi kabul ederim de bana fenerli denmesini kabul edemem.

Adminlerden ricam konuyu silin lütfen.

Herhangi bir konuyu tartışamıyorsam, kendi fikirlerimi belirttiğim için fenerli damgası yiyorsam artık durmanın bir anlamı kalmamıştır.

Hadi Allah'a emanet olun.

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
renktaş sakin ol bunlar herkese fbli diyor

Futbol oynamadığımız bir gerçek, geçen hafta çok net şekilde söyledim. 2-0 kazandık ama leş gibi futbol, Mohamed'in çabalarıyla yendik. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar ama galibiyeti kutlayın kimse iyi futbol oynamıyor diye tutturdular. İyi oyun olmadan istikrar olmuyor. İte kaka gidiyorsun bir yerde patlarsın. İyi oyunu geçtim ya Galatasaray koskoca Galatasaray ligin en dandik 2 takımına karşı bir tane organize düzgün hücum yapamadı koskoca 2 maç. Hocanın yanlış tercihleri bizi buraya getirdi.

Ama aması var. Bütün bunlar hakemlerin bizi katletmesi ve rakiplerimizin önünü açtığı gerçeğini değiştirmiyor. İyi ve ya kötü oyun, bugüne kadar hakemler etki etmeseydi fb ile aramızdaki puan çift haneliydi.

geçen ocak'tan beri -son 10 yılın bayrak adamını kaybettiğimiz pandemi dönüşü sayılmazsa- ligin en iyi top oynayan, en derli toplu takımıyız. 2 yıldır şampiyon olan veya potaya oynayanlar dahil bizden iyi iş yapan tek takım varsa o da beşiktaş'tır. onların da oynadığı oyun bizden iyi veya sistemli değil ama bu kadar patates adamı bu kadar yoğun fikstürde sağlıklı tutabilmek takdir edilesi bir şeydir. tabii diğer yandan ligde fener dahil herkesten daha nitelikli itildiklerini de ifade edebiliriz. onun dışında da herhangi bir konuda bu ligde 1 yıldır bizden iyi bir takım olduğunu düşünmüyorum. ondan önce hepimizin eleştirdiği 3 yılda da 2 şampiyonluk 4 kupa var zaten. biz çok daha geniş imkanlarla en güzel giyinen prensleri dükleri de gördük, bu şartlarda bu işleri yapan çıplak kralın icap ettiği üzere anca heykeli dikilir.

Sözünün Eri Adam! değil boşa duyar kasan adam diyelim biz buna. yediğimiz kırmızı kart saçma sapan bir rezalet çünkü...

Şu konuları açmak için mağlup olduğumuz geceyi beklemezseniz çoğu insan daha aklı başında yorum yapar.

Seriye bağladığımız 8 hafta boyunca yazılan , sonra da ilk mağlubiyette dur şunu atayım bari yav deyip atılan bir yazı gibi olmuş
Bırakın allah aşkına

Geçin boş boş analiz yapmayı herkes farkında oynadığımız oyunun ne derece iyi kötü olduğunu ama buradaki gerçek taraftarların zoruna giden çifte standart olması buna susup saha içini konuşmak bu günü fırsat bilenlerin işidir.

Geri
Üst Alt