Kral Kupası YF 2.Maç | Atletico Madrid (0)0-2(3) Real Madrid | MS | TV8

Atletico'ya haddini bil demişler

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu kadar tek taraflı maç yönetilmez. Real Madrid maçı 7-8 kişi filan tamamlamalıydı. Atletico Madrid Barcelona ve Real maçlarında hakemler tarafından kıyılıyor.

Dogru diyorsun (mesela Pepe ile Arbeloa kirmizi gormeliydi bence), ama Ronaldo ile ne alakasi var onu cozemedim, benzetme yanlis.

Iki gicik takimin mucadelesinde daha az gicik olan galip. Ne yazdiniz 40 sayfa boyle ?

Pepe'nin kartsız bir maç bitirebilmesi zaten olağanüstü bir durum olacak nerdeyse.

Maç sonuna kadar realin hakkı müthiş konsantreler..

Yalnız ispanya liginde ve hakemlerinde dikkatimi çeken bişey var bu tip maçlarda saha içinde adam dövmenin cezası yok resmen..Tamam bu erkek oyunu kıran kırana oynanmalı avrupada ligimize oranla daha az faul çalınır kart çıkarılır bu yüzden avrupa maçlarında zorlanıyoruz ama bu kadar da aşırı şiddete izin vermemeleri gerekiyor bence çirkinleşiyor çünkü olaylar..Mesela en son Ramos yan hakemin gözü önünde rakibin kafasına kasti olarak diziyle vurdu yanına kar kaldı keza Pepe her an bir pislik peşinde nette malum olayı gördükten sonra kapattım zaten maçı..Ronaldo,Messi gibi yıldızları izlemek çok keyifli fakat bu tip şeyler yüzünden çok midemi bulandırıyor ispanya futbolu..

Atletico Madrid daha takıma yeni giren ve sakatlıktan yeni dönen Diego ve Arda ile başlamamalıydı. Bence Arda ile başlayıp Diego ile bitirmeliydi. Benim için sürpriz oldu bu 11. Defansif olarak Atletico zayıf kaldı bu şekilde. Atletico bu saatten sonra lige konsantre olmalı, ŞL'de yarı finale kadar giderler gibi.

Kupada final belli Real-Barca. Real bu aralar çok formda. Bu sezon 3 kupayı da alırlarda hiç şaşırmam. Real-Bayern finali güzel olur.

FT: 3-0

Final'a yakiniz. :cool:

Jese A. Madrid ve Barcelona'ya karsi gol atti bu sezon.

Geri
Üst Alt