Kral’dan Büyük Fedakarlık!

Şirkette şu başlığı gördüm. Kafayı kıracağım bu gidişle.

Gözlerim doldu.. :rolleyes:

Burak ve Selçuk'un gitmeyeceği belliydi de Umut'u, Ceyhun'u filan göndersek bari..

Allah askina biri bana bu sözlesme uzatmasinin sadece bir tane mantikli yönünü anlatabilir mi??

Hem Burak hem de Selcuk zaten 2016 ( daha 2 sene !!) yilina kadar kontratli oyuncularimiz.

Bu adamlari kontratlari daha bitmeye yaklasmamasina ragmen, BERBAT bir sezon gercimelerine ragmen, neden yeni kontartlar ile MÜKEFATLANDIRIYORUZ ??? Neden??

Ikisi de 30 yasina dayanmis adamlar. Hepimiz biliyoruz ki bu ülkede 30 yasindan sonra öyle ahim sahim performans verebilen yerli oyuncu sayisi cok nadirdir. Hele hele Burak gibi özelliklerinin %80 gibi bir bölümünü hizina borclu olan bir adamin (Defans arkasi kosu) .

BURAK YILMAZ; bizde öyle!

Şunu haber diye piyasaya salan embesili eşek sudan gelinceye kadar döveceksin.

Trabzon tayfasi defolsun diyenlere karsi Basgan cephe alip sozlesmelerini uzatiyor. :eek:

Tapatalk

Hakan Şükür sandım ben de kral deyince Burak kimin aklına geliyor beyler

eger kontrati gercekten 2 sene uzatilcaksa bidaha izlemen galasarayi buraki ilk 11de görünce 5 yil boyunca.

[attachment=9552:BTPp9KtCEAMhGFV.jpg large.jpg]

Ekli dosyalar

• BTPp9KtCEAMhGFV.jpg large.webp
    BTPp9KtCEAMhGFV.jpg large.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 82
şimdi sözleşme imzalamaya gerek yok önümüzdeki sezon eski formuna geri dönerse 2018 yada 2017 ye kadar uzatılabilir.

iki günde kral olan iki günde tahttan iner.5 sene sonra kimse adını hatırlamaz.

Geri
Üst Alt