Krasic: "Öylece oturuyorum ve maaş alıyorum"

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Krasic : "Öylece oturuyorum ve maaş alıyorum"

tsn_haber_detay.asp
27.12.2014 11:22 - 38 Defa Okundu

Fenerbahçe'de durumu yılan hikayesine dönen ve genç takımla antrenmanlarını sürdüren Milos Krasic kendi ülkesinde konuştu.

Krasic'in ifadeleri ilgi çekiciydi, "Fenerbahçe'de öylece oturuyorum ve maaş alıyorum.

"
Fenerbahçeli Milos Krasic'ten Sırp basınına çarpıcı ifadeler...

"Fenerbahçe'de oturuyorum ve maaş alıyorum." diyen Krasic, Fenerbahçe'deki süreci ve kendisine gelen teklifleri Mozzartsport'a anlattı.

Genç takımla çalışmalarını sürdüren Krasic, kulüpteki durumunun iki veya üç hafta içinde netleşeceğini söyledi. Fenerbahçe'de şanssız zamanlar geçirdiğini belirten Sırp oyuncu, "Sakatlık nedeniyle 2 ay ara vermek zorunda kalmıştım. Yerine başka oyuncular gelince geri dönüşte ilk 11 için savaşmak zor oluyor. Bir ara Bastia'ya forma giyme ümidiyle gittim ancak olmadı. Şimdiyse Fenerbahçe'de öylece oturuyorum ve maaş alıyorum" açıklamalarını yaptı.

“SİVASSPOR İLGİLENDİ ANCAK...”

Roberto Carlos takımın başındayken Sivasspor'un kendisiyle ilgilendiğini de itiraf eden Krasic "Sonra Carlos oradan ayrıldı. Kötü oldu. Çünkü Sivasspor kötü bir kulüp değil. Elche durumu da benzer. Şartlar memnun ediciydi. Sonra FIFA'dan transfer yasağı aldılar ve transferim suya düştü." şeklinde konuştu.

Fizik olarak hazır olduğunu vurgulayan Krasic, düzenli forma giyebileceği bir kulübe gitmek istediğini de sözlerine ekledi.

(NTVSpor)

Burada da Aziz Yıldırım ve şike çetesinin ne kadar büyük Galatasaray düşmanı ve kompleksi olduğu net anlaşılıyor. Sırf Galatasaray daha büyük zarar görsün diye paralarını çarçur etmeye razılar...

O yüzden yarasın Krasic...

Fener'e gelipte yatmayan oyuncu kalmadı zaten.

Bu adamın sadece bonservisine 7 milyon verdiler. Senelik 2.3 milyon da net para alıyor. Ne hikmetse kimse bundan bahsetmez. Geldiğinden beri bir sürü maç kazandıran Sneijder'e şu şu kadar para alıyor yazık değil mi diyen Ahmet Çakar ve diğerleri nedense Krasic'ten falan hiç bahsetmiyor.

Bu adamın sadece bonservisine 7 milyon verdiler. Senelik 2.3 milyon da net para alıyor. Ne hikmetse kimse bundan bahsetmez. Geldiğinden beri bir sürü maç kazandıran Sneijder'e şu şu kadar para alıyor yazık değil mi diyen Ahmet Çakar ve diğerleri nedense Krasic'ten falan hiç bahsetmiyor.

Onlara buradan ekmek çıkmaz da ondan. Hem bulundukları yeri kaybederler, Aziz babaları ne yapar adamı.
Ama sorarsan " Dürüst gazeteci, objektif haberci tartışmacı hüloooğğğ" Yersen. ;)

Ben aylardır "anti-Galatasaray oluşumu var deyince , bana ; " Amma komplocusun sen de ya" diyenler vardı. Var kardeşim. Hem de en alasından var.

Ama ne yazık ki bizim yönetim de beyaz bayrağı çekmiş anlaşılan. Bunlarla mücadele etmek yerine alttan almak gibi bir yöntem seçmişler.

Büyüklük kabul etmekle değil kabul ettirmekle olunur.

Bizim yöneticilerin tek derdi koltuğu sağlama almak.

sanki bizim para verdiğimiz her oyuncu oynuyor.. ben krasic gibi adamın bu duruma düşmesine üzüldüm..

cska zamanındaki krasic olsa olcanı töreyi falan peşinden süpürürdü :hat:

malesef türk futbolun gercegi, bilincsiz transfer yapiliyor , bir menejer geliyor bizim takimlara su ünlü futbolcu su paraya getirebiliriz bu firsat kacmaz diye hikayeler anlatiyor ve bizim külübler dogru düzgün bir arastirma yapmadan tamam neden olmasin diye transfer ediyor, takima gercek anlamda yararli olurmu türkiye uyum saglarmi neden gitmek istiyor veya neden satiliyor bu oyuncu demeden transfer oluyor ve elde patliyorlar.

bir oyuncuyu istiyorsa en az bir 6 ay izlet arastir ondan sonra transfer yap ozaman belki biraz daha basarili oluruz yabanci transferinde.

Aziz bey sırf gazetelerde "Fener'den Galatasaray'a büyük çalım" haberini görmek için aldı bu adamı. Görüyoruz şimdi..

adam sırf galatasaray düşmanlığından krasic i yatırdı galatasaray transfer yapmasın diye yabancı sınırlamasını destekledi.Birde diyolarki fenerbahçenin önü kesilmiş kesildiyse bile kendi kesti biz ne yaptık :D

Bizdeki eboueleri, enginleri, aydın yılmazları ne yapalım şimdi?

Yatan oyunculara verdigimiz toplam yıllık 20 m euro'yu buluyordur. Sonra kulüp neden finansal krize girdi diyorlar :)

Bu adama birden ne oldu anlamadım. CSKA'da fırtınalar estiren adam, Juve'ye transfer oldu batırdı. fenerde de dip yaptı.

Haa bizim için iyi, o ayrı.

Öce kendi durumumuza bakalım aklınca laf cakıyoruz ama onlar bize laf çakmaya kalksa ortaya çıkan tablo vahim ve biz fenerden 100 milyon € yakın daha fazla ödüyoruz, Adnan ÖZTÜRK bunu açıklamıştı, gerçekçi olmak lazım, bu konuda en kötüsü biziz ligte.

sizdeki eboue 3.5 mk € ya gelmiştir, 2 sene oynamıştır muhtemelen premier lige transfer olacaktır, sizdeki aydın yılmaz altyapıdan yetişmedir, sizdeki engin 1,1 mk € ya gelmiştir 0,4 mk € ya oynamıştır muhtemelen transfer olacaktır. ama belli ki sizdeki yorumcular kasıtlıdır, mesele bu.

Iyi tamam da arada bir kaç fark var.

Eboue ile Engin bizde en az bir sene süper futbol oynadılar. Eboue 1,5-2 sene de diyebiliriz. Aydını geç zaten ortada kalınca Terim babası el attı yeni kontrar verdi.

Krasic ise kocaman bir sıfır.

I am the one who knocks!

bu krasic ayni fikirtepe de köprü altinda yatan sarapcilara benziyor..

☆$☆

Yanlış örnekler bence. Eboue de, Engin de, hatta zaman zaman Aydın da bizde çok iş yaptı. Bu sezon elimizden çıkaramadığımız için belki boşuna para alıyorlar ama oynadıkları müddetçe aldıkları paraları az çok hakettiler. Krasic ne oynadı ki?

0% katkı, 100% zarar.

Geri
Üst Alt