Kredi Ne Zaman Kesilir?

İsmail AKBULUT

Kırmızı Üye
4.sınıf İnşaat Mühendisliği öğrencisiyim. Devletten de aylık 300tl kredi alıyorum ama bu kredi ne zaman kesilir? İnternette araştırma yaptım biraz kimisi eylül ayına kadar devam eder diyor kimisi de okulun bittiği ay kesilir diyor.

Yaz okulundan dolayı çok ihtiyacım var o paraya.Yardımcı olursanız sevinirim.

Eyluldu gecen seneye kadar

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kimisi eylülde kesildi benim ki diyo kimisi haziranda kesildi diyo.Adamına göre mi muamele var acaba anlamadım ki :)

Ama okul biter bitmez keserlerse hapı yuttum :(

2012 yılında ben eylüle kadar aldım.Ama geçen sene arkadaşım eylüle gelmeden haziranda kesildiğini söylemişti

En son Eylül'e kadar almıştım ben de.

geçen sene mezun oldum ben eylüle kadar aldım burs alan arkadaşlarım haziranda bitti değişmediyse sistem yine böyledir

Geçen sene öyleyse bu sene de değişmemiştir diye düşünüyorum. Daha fazla kredi vermek devletinde işine gelir. Şimdilik benimde gelir ama ödemesi var bi de :)

Geçen sene öyleyse bu sene de değişmemiştir diye düşünüyorum. Daha fazla kredi vermek devletinde işine gelir. Şimdilik benimde gelir ama ödemesi var bi de :)

zaten kredi alırken senet imzalıyoruz ya o yüzden eylüle kadar devam ediyor o senette belirtilen süreye uymak zorunda olduklarından bursta öyle bir zorunluluk yok

şimdi tekrar baktımda 12 bin küsür borcum var alırken 10 bine civarı imza atmıştık ah kalemim kırılaydıda atmasaydım o imzayı :D

zaten kredi alırken senet imzalıyoruz ya o yüzden eylüle kadar devam ediyor o senette belirtilen süreye uymak zorunda olduklarından bursta öyle bir zorunluluk yok

şimdi tekrar baktımda 12 bin küsür borcum var alırken 10 bine civarı imza atmıştık ah kalemim kırılaydıda atmasaydım o imzayı :D

Noterde her ay para almanın heyecanıyla atıyosun tabi o imzayı :D

Ben hiç senet imzalamadım sorun orda :) Burs alıyodum dersler kalınca otomatikmen krediye döndü.Kredi için herhangi bişey imzalamadım yani.

Ne kitlerlerse kaderimize artık :D

Geri
Üst Alt