#KredinizBittiİstifa | Twitter Destek Başlığı

Yanlış yapılıyor falcao da böyle transfer edilmişti. Sonra sovuyonuz.

Taraftar baskı kurmakta yanlış yapıyor. Yönetim işini yapmamakta. Keşke daha profesyonel calisilsa şu işte. Marcao Luyindama gibi 3 5 adam daha bulunsa geleceğimiz garanti altında olacak.

GSCimbom Mobile App
Ne diyon yav transfer yap diyen mi var

İstifa edip gitsinler bitti. Sanki yönetim var takımın başında.

mayıs ayında giderler gideceklerse

bu acelenin sebebi nedir?

yonetimi basarılı buluyorum. sanssız bir sekilde rangerse elendik. elenmesek kupayı alacaktık.

Başkana sonuna kadar güveniyorum. Mutlaka devam etmeli ama yönetim kurulunu ilk uygun tarihte seçime giderek değiştirmeli.

Sayın teknik direktörümüzde Avrupa'ya eleme turunda veda ettikten sonra sorun üretmeyip, bir zahmet elindeki kadro ile (gerekirse alt yapı ve genç oyuncular) çözüm üretip işine bakarak lig de başarılı olmalı.

Minibüsçü ve Yusuf olmamalıdır. Mustafa Cengize bir şey diyemiyorum.

Başkan etrafına güçlü yönetici ya toplayamıyor ya da toplamıyor. O yüzden sınıfta kaldı zaten.

Twitimizi attık, sonumuz hayrola

GS baskan secimi ne zaman?

İki yolu var ya yöneticiler istifa edecek bu durumda da yönetim zaten yetersiz haline devam eder, yerline acak yedek listeden olan üyeler gelir ama onlarda pek yeterli olmaz. Şimdi tam olarak sayı kaç bilmiyorum yanlış bir şey demeyim belli bir sayı da istifa ile seçime gitme zorunluluğu da olur.

En sağlıklı yol seçim kararı alıp değiştirmek. Teknik olarak başka yol da yok.

yok gönderebiliyosa bu durumdan sorumludur onlar kadar o yüzden hepsine cıkacak fatura hastalık vs dedik de adam kendi zorluyo olmayınca olmuyo yani abi

İnsan biraz mantığını çalıştırır, birinin arkasından giden topluluktan olmak kadar cahilce bişey yok. Put gibi tapan kim varsa uzaklaş direk ordan, ne karıştırması ya Fatih Terim çıkıp zaten kendi söyledi transfer beceriksizliğini. 3 sezondur aklını kullanan bütün herkes görür bu hataları, bu kadar mı kör oldu millet.

Geri
Üst Alt