Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.325
- 91.249
- 5.093
Ulan 1 aydır tadı tuzu yok diye diye piyasayı çökerttim. :asd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bist deki musibetler kriptoya kaydı haberinden sonra içime öküz oturmuştu zatii1 aydır bizim bist buraya kaymıştı etkiyi gösterdiler![]()
Alman traderlarini okuyorum dinliyorum sabahtan beri, düzelme olarak nitelendiriliyor. Saglikli diyenlerde var. Alim firsati gecti elinize diyollaAyı değil bu düşüş. En fazla silkeleme ya da düzeltme diyebilirsiniz, ya da ayı tuzağı.
Ayı olması için ilk şart piyasanın %20-25 civarında düşmesi ve bir kaç günlük kapanış yapması lazım ki bu borsalarda böyle bence coinlerde farklı. BTC zirvesi 65 binse bence 42 binin altı ayı piyasasına dönüş olacak çünkü orada bir kırılma noktası var. 42 gelirse 28 kesin gelecek demektir ki aylardır dediğim gibi bence 20 bin de gelecek.
Ayı denmesinin hikayesi de ayı postundan gelir. Zamanında gelecek tarihlerde teslim edilmek üzere post satıyorlar insanlara, mesela 10 liraya satıyorlar ama post fiyatının 5 liraya düşeceğini düşünerek yapıyorlar bunu yani ilerde 5e alacaklar vadettikleri postları.
Diğer benzetme de karnı yeterince doymuş olan ayının kış uykusuna yatması gibi de olabilir, karnı acıkana kadar uyuyacak ve uyandığında da piyasalar dipte olacak ve yine alıma geçecek. Kış uykusunda in cin top oynar piyasalarda.
Bist deki musibetler kriptoya kaydı haberinden sonra içime öküz oturmuştu zatii
silkelenip geri mi giderler dersinBist deki musibetler kriptoya kaydı haberinden sonra içime öküz oturmuştu zatii

Temennimiz o yöndesilkelenip geri mi giderler dersin
%200 arttı yetmemiş mi chairmane. 40 kat artmış zaten 4 aydaDoge ceo su the chairman doge için salı gününü bekleyin diyor ne olaki acaba
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kodumun trollü!Doge ceo su the chairman doge için salı gününü bekleyin diyor ne olaki acaba
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş deme öyle sal bizi daha da batmayalımNormalleşme başladı.Sessizce dağılabiliriz.G.o

Siz yokken bu piyasada ben vardım.Renktaş deme öyle sal bizi daha da batmayalım![]()
Siz çullanınca böyle aksiyonları sık görür olduk.Ne güzel malı götürüyordum.Kimse yokken iyi miydi ?Siz yokken bu piyasada ben vardım.Siz çullanınca böyle aksiyonları sık görür olduk.Ne güzel malı götürüyordum.
İyiydi yav...Millet 4 5 aydır çullanınca piyasa tersten gördü.Nerede uğursuz herif varsa piyasaya girdi.Kimse yokken iyi miydi ?
İyi kaçsınlar o zaman. BeS gibi kullanacağım ben burayı. Her ay belli bir miktar atıp onunla bir şeyler yapmaya çalışacağımİyiydi yav...Millet 4 5 aydır çullanınca piyasa tersten gördü.Nerede uğursuz herif varsa piyasaya girdi.