Kripto Para Birimleri ve Coinler

az sayıda kişiyi paylaşmış çalanlar içinde adımı gördüm diyenler var yalan doğru bilemiyorum.
Ad soyad şifre ev adresi hepsini paylaşmış çalan.

Öteki sitelerde satıyodur da burda hem çok bilgi var hem kimlik var hem selfie var :) bide bu kadar bilmek iyi değil verselerde duymasak iyiydi :red:

16 Mayısa kadar 10 BTC mi ne verilmezse ücretsiz paylaşacağız tüm verileri yazmışlar yanlış hatırlamıyorsam.
yemeksepeti 1
bunlar 2

tövbe bir daha yerel firmaya bilgi verirsem cümle alem ***** beni

@Keramettin TANRIVERDİ

Şampiyon olursak sence chz artar mı socios falan mevzularından dolayı. Full chz al sat yapıyorum. Düzenli iniş çıkışları olan bir koin. Buna benzer al sat ile kazandırabilecek güncel tavsiyelerin neler?

@Keramettin TANRIVERDİ

Şampiyon olursak sence chz artar mı socios falan mevzularından dolayı. Full chz al sat yapıyorum. Düzenli iniş çıkışları olan bir koin. Buna benzer al sat ile kazandırabilecek güncel tavsiyelerin neler?
Dogela Shiba o konuda iyi, marjlar da geniş.

Solano da 40-50 arası takılıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kriptonun günlük yükselişi kulübe anlık girdi sağlamaz.

Kulübün elindekileri al sat yapması lazım.

Mantık yanlış.

Kafayı yemiş bunlar sanki bütün payı sana veriyor socios hadi verdi diyelim bizimkiler hemen paraya çevirmek için en ucuzdan çevirirdi yahu olan az biraz komisyon veriyolardır

Kulüpte bildiğim başlangıçta bir miktar token hibe ediliyor onu kulüp piyasaya salsa zaten token değeri falan kalmaz.
Ki külüpte token var mı hala o da muallak

Gal tokenimiz uçmuş.

4 gün önce 7 dolarmış, bugün 30 dolar civarında. Kekoyuz biz yaw.
Hiç söyleme Renktaş.
Denizli maçında 80 lira olursa sat emir vermiştim.
Nerden bileyim hem kargalar hem kuşlar kaybedecek ve bize kapı aralanacak.
Satmasam 3 katı olacaktı şimdi.
Enayi gibi satış emri verdik :(

Sanırım her işlemde de gelir sağlıyor kulüp. 50 milyon TL yaklaşık 5 milyon euro yapar Mohamed'in bonservisi 3.4 milyon euro onu çıkartmışız resmen. İyi gelir.

bu forum olmuş arkadaşlar kutlarım herkesi.
böyle bir düşüşte bu konuya mesaj girilmiyorsa tebrik edilmelidir.(konudan ban mı yedim acaba dedim)

Yine attı 2 tweet anasını ağlattı ortalığın

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 adım geri atıp 1 adım ileri atıyor bir süredir. İlk seferlerde beni iyi vurdu Geçen sefer değerlendirdim ben vurdum, şimdi de deneyeceğim şansımı.

Evinizi arabanızı satıp basmayın çünkü Yatırım Tavsiyesi Değildir.
2 adım değil 10 adım geri atarsa beni ilgilendirmez ben bu riski alıyorum siz alın diye demiyorum.

Bir bakmışsınız batağa saplanmışım her şey olabilir.

Geri
Üst Alt