- 18 Temmuz 2009
- 81.994
- 239.507
- 5.263
Ciddi olan 5-10 tane var yok yav ne ciddisiBurda ciddi coinleri irdeliyoruz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi olan 5-10 tane var yok yav ne ciddisiBurda ciddi coinleri irdeliyoruz

Adamın biosunda sahtekar dolandırıcı alçak yazıyor zaten...Millet nasıl güvenip iş yaptı?Oğuzhancım sana 2 tane tavsiyem olacak:
1) Aşı ol
2) Forumda Leğen gibi kişileri örnek alma, 2 günde milleti yamulttu kupon başlığında misal.

BTC,Eth,Binance sonrasında ki 7 liyi yazalım?Ciddi olan 5-10 tane var yok yav ne ciddisi![]()
Warren Buffet neyin oluyor üstad?
UsdcBTC,Eth,Binance sonrasında ki 7 liyi yazalım?
Bi zamanlar bana çalışırdıWarren Buffer neyin oluyor üstad?
GarantörUsdc
Busd
Dai
3 de ben ekliyim![]()
Lira bazındamıİşi çoğu zaman dalgaya vuruyoruz da çevresinde bu işten milyoner olup hayatı değişen kişi veya kişiler var mı?
SolanoBTC,Eth,Binance sonrasında ki 7 liyi yazalım?
Bu düşünce akabinde sattıktan sonra tavan yapıyorlar ya bir de söve söve ağzım yamuluyor.Dot için yatıyorum 3 aydır, hiç tık yok, keşke yarısını avax yapaydim.
3 ay öncesini bilmem de 1 ayda 3 kat yaptı DOTDot için yatıyorum 3 aydır, hiç tık yok, keşke yarısını avax yapaydim.
bende merak ediyorum. zamanında değeri düşükken bitcoin alıp sonra pik noktasında satıp milyon milyon dolarlar kazanan birisini ne duyduk ne gördük.İşi çoğu zaman dalgaya vuruyoruz da çevresinde bu işten milyoner olup hayatı değişen kişi veya kişiler var mı?
Forumda bile var da isim veremem.İşi çoğu zaman dalgaya vuruyoruz da çevresinde bu işten milyoner olup hayatı değişen kişi veya kişiler var mı?
İşi çoğu zaman dalgaya vuruyoruz da çevresinde bu işten milyoner olup hayatı değişen kişi veya kişiler var mı?
İşi çoğu zaman dalgaya vuruyoruz da çevresinde bu işten milyoner olup hayatı değişen kişi veya kişiler var mı?