Kripto Para Birimleri ve Coinler

dün sabah 53bin euro olan bu sabah 42mi oldu bu nasil birsey arkadas???
kacirdigim yeni gelismelermi var?

Beklenen düşüşün bu olduğunu sanmıyorum. Yükseliş için marj gerekti onu aldılar, iyi de oldu.

Şimdi dipten toplama zamanı bana göre, sonra da hedef fiyatlara gelince çıkıp en az 1 sene ekranı kapatacaksın.
Benimde yapacağım btc beklentim 75 oraya gelince direk cüzdana geçeceğim . Sonra 6 ay yokum

Temeli sağlam olan coinler hızlı döner ama diğerlerinin bir çoğu kolay kolay yükselmez.

Altlardan çıkışa sebep olacak bu düşüş en iyi ihtimalle o da.

600 milyar dolar erimiş market cap. Yükseliş olacaksa bu paranın nereye dağılacağına bağlı.

Öncelikle zincirlere gider

Ayı sezonu hiç yaşamadım ben onu etkilemiyor değil mi bu olay btc düşerken o yükseliyor peki çalışma mantığı nasıl bu arz talep felan hikaye mı oluyor bu işlerde

Ayı sezonundaki temel felsefe düşüş değil hacim olmaması. 3-4 dk işlem yapılmayan tahtalar olur o durumda.

Yok yine arz talebe göre btcdown da. Btc düşerken fiyatı artıyor çünkü almaya başlıyorlar. Mesela piyasa düşüşlerinde TLye geçmek bile faydalı olabiliyor, BUSD 15 küsürdü sabah. Nakite geçince tether ve busd artıyor çünkü

Ayı sezonundaki temel felsefe düşüş değil hacim olmaması. 3-4 dk işlem yapılmayan tahtalar olur o durumda.

Yok yine arz talebe göre btcdown da. Btc düşerken fiyatı artıyor çünkü almaya başlıyorlar. Mesela piyasa düşüşlerinde TLye geçmek bile faydalı olabiliyor, BUSD 15 küsürdü sabah. Nakite geçince tether ve busd artıyor çünkü
16ya kadar çıkmış tether inanılmaz. Benim hedef 8 sene sonrası olduğu icin rahatım. Uzun vadeli aldıklarımın hepsi soguk cüzdanda duruyor. Almaya da devam ediyorum hep.

16ya kadar çıkmış tether inanılmaz. Benim hedef 8 sene sonrası olduğu icin rahatım. Uzun vadeli aldıklarımın hepsi soguk cüzdanda duruyor. Almaya da devam ediyorum hep.
Sana önceden de dedim, bu şekilde bekleyeceğine tepelerden yarısını trade için kullansan emeklilik süreni kısaltacaksın.

Piyasa eninde sonunda düşüyor; dün 240tan solano alalım diyenlein bugün 170ten almaya elleri titredi.

Anladım da şimdi BTC grafiklerine baktım AYI sezonu dedikleri benim anladığım piyasanın hep ekside olmasıymış . Geçmişine hep baktım BTC'nin hiç sürekli düştüğü bir sezon olmamış 3 düşmüş 1 artmış. Sonra 2 çıkmış bir düşmüş felan ben o zaman AYI sezonunu yanlış biliyorum bütün piyasalar allak bullak en dibe düşüyor diye yorumlamıştım demek ki yanlış yorumlamışım.

Sana önceden de dedim, bu şekilde bekleyeceğine tepelerden yarısını trade için kullansan emeklilik süreni kısaltacaksın.

Piyasa eninde sonunda düşüyor; dün 240tan solano alalım diyenlein bugün 170ten almaya elleri titredi.
Ben o kadar soğukkanlı olamıyorum. Kendimi denedim, trade yapmayı. O girdabın içine girince insan çelik gibi sabrı olmalı. Ben o kadar tecrübeli değilim. Kazandıkça veya kaybettikçe o belirlediğim politikadan ayrılıyorum yani. Ondan dolayı sabit gidiyorum. Evet biraz uzun sürecek normale göre ama kaybedecek birşeyim yok. Çift maaş, ev araba var çok şükür. Yoksa senin dediğini geçen sene eth 300lerde btc 10binlerdeyken yapmaya başladım. Kazandım kaybettim sonra bir matematik hesabı yaptım kaybettiklerim daha fazla. Dedim bu trade işi bana göre değil. Kişi kendini bilmeli bence.

Ethereum, Solana, Polkadot, Algorand ve Loopring dusmusken alsam mi diye acayip deli sorular var kafamda..

Anladım da şimdi BTC grafiklerine baktım AYI sezonu dedikleri benim anladığım piyasanın hep ekside olmasıymış . Geçmişine hep baktım BTC'nin hiç sürekli düştüğü bir sezon olmamış 3 düşmüş 1 artmış. Sonra 2 çıkmış bir düşmüş felan ben o zaman AYI sezonunu yanlış biliyorum bütün piyasalar allak bullak en dibe düşüyor diye yorumlamıştım demek ki yanlış yorumlamışım.

Düşüş olur da esas mevzu hacimsizliktir. Ayı yemiştir, kış uykusuna yatar. Karnı acıkana kadar da hareket etmez, her şey durağandır.

Ayı ne zaman gelir, sert düşüşlerden sonra, borsalar için zirveden %25 aşağısı olarak kabul edilir bu ama konjonktüre göre değişir.

Geri
Üst Alt