Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.260
- 91.148
- 5.093
Alıyım mi bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alıyım mi bunu
Adam bi yildir sarkisini soyluyo. Inanmasa soylemez herhalde.Alıyım mi bunu
Niye güldün la bundan bende var
Solana'yi ilk sen soylediginde duymustum. Tesekkur ederim.Cosmos evreni çılgın atıyor
İnj
Tia
Kiju
Aptos da boğada coşar
İnj boğada beklentim 400 +
Airdropdan gelenler stake de![]()
colony (cly ) takibe al , trade icin degil sitesinde stake varPangolin'i takip ediyorum
avaxi 2 bucuk senedir falan tutuyorum. stake ile avax adedimi %25 oranda artirdim bu sürecte. aginda bir sürü cöp olan proje olmasina ragmen kendisi cok iyi yerlere gelecektir. aralarinda nispeten iyi olan projelerde var misal bahsetmis oldugun CLY. feelerin yüksek olma sebebi de agda basilan inscriptions diye birsey neye yarar bilmiyorum ama son 1 haftada yarim milyon avaxi yakti herifler. bu yakimdan dolayi arzi azaliyor ve deflasyonist bir yapiya sahip. fee konusunda güncelleme gelecegini belirtmisti CEO Emin Gün Sirer. detaylarini incelemedim dahacolony (cly ) takibe al , trade icin degil sitesinde stake var
seed satislari icin hak vericek , su ara avax agi eth fee lerini gecti(dikkat)
stake ve unstake fee %2 onlarda -airdrop olarak geliyor o sebebleavaxi 2 bucuk senedir falan tutuyorum. stake ile avax adedimi %25 oranda artirdim bu sürecte. aginda bir sürü cöp olan proje olmasina ragmen kendisi cok iyi yerlere gelecektir. aralarinda nispeten iyi olan projelerde var misal bahsetmis oldugun CLY. feelerin yüksek olma sebebi de agda basilan inscriptions diye birsey neye yarar bilmiyorum ama son 1 haftada yarim milyon avaxi yakti herifler. bu yakimdan dolayi arzi azaliyor ve deflasyonist bir yapiya sahip. fee konusunda güncelleme gelecegini belirtmisti CEO Emin Gün Sirer. detaylarini incelemedim daha
meme islerine bulasmiyorum ama baya para kaldiran oldu bu isten (ve olacak daha). üzmeyecek bir meblag atilabilir tercihenstake ve unstake fee %2 onlarda -airdrop olarak geliyor o sebeble
COQ yakalamissindir umarım , neredeyse en dipten 2 avax alıp 10 avax da kaçtım tutsam 400 avax edicekti 1 hafta daha![]()
Aca, Mina, dot bende de var. Beamx sattım maalesefsepetim;
imx - mina - snx - rose - dot - near - Icp
aca - tao - beamx - zf - vc - pbr - vanry - xx
Bugüne kadar geneli gayet iyi performans gösterdi. Hemen hemen bu sepetle boğaya gireceğim sanırım.
Bir düşüş gelecek diye 25 binlerdeyken girmedim, bu yükselişte keyfim kaçtı. Umarım dediğin gibi bir düşüş ve ardından boğa gelir.Ciddi bir düşüş gelmezse boğa geleceğini sanmam, şu an herkes aldı yükselsin diye bekliyor, herkese kazandırmazlar.
Pandemi öncesi 3 binden 11 bine çıkmış sonra tekrar pandemide 3 bine düşmüştü, benzer bir hareket bekliyorum, teknik kendi sebebini yaratacaktır.
pandemi bence çok ekstra bir dönemdi piyasalar adına ve aslında dünya adına. ben de bir düşüş bekliyorum ama çevremde dışarda kalan veya içerde olan tüm arkadaşlarım ve hatta twitter alemi dahi düşüş bekliyor, hem de bunu 37k dan beri bekliyor. şimdi hedefleri 48k ya çıkardılar, 57den düşeceğiz diyen var. kısacası var da var... ben büyük bir kitlenin dışarda kaldığını düşünüyorum şayet etf sonrası sell the news olacak algısını yaratmaya çalışıyorlar şu an. nitekim düşse de eklesek veya oyuna dahil olsak diyen dediğim gibi azımsanamayacak bir kitle var, burdan yükselse bile bence büyük çoğunluk kazanmamış olacak zaten...Ciddi bir düşüş gelmezse boğa geleceğini sanmam, şu an herkes aldı yükselsin diye bekliyor, herkese kazandırmazlar.
Pandemi öncesi 3 binden 11 bine çıkmış sonra tekrar pandemide 3 bine düşmüştü, benzer bir hareket bekliyorum, teknik kendi sebebini yaratacaktır.
Büyük dediğimiz kitleler bu bahsettiğim yön verenlerin yanında çok zayıf kalır. Ben bekleyin düşsün de öyle girin demiyorum aksine düşüş yükselişin habercisi olur diyorum.pandemi bence çok ekstra bir dönemdi piyasalar adına ve aslında dünya adına. ben de bir düşüş bekliyorum ama çevremde dışarda kalan veya içerde olan tüm arkadaşlarım ve hatta twitter alemi dahi düşüş bekliyor, hem de bunu 37k dan beri bekliyor. şimdi hedefleri 48k ya çıkardılar, 57den düşeceğiz diyen var. kısacası var da var... ben büyük bir kitlenin dışarda kaldığını düşünüyorum şayet etf sonrası sell the news olacak algısını yaratmaya çalışıyorlar şu an. nitekim düşse de eklesek veya oyuna dahil olsak diyen dediğim gibi azımsanamayacak bir kitle var, burdan yükselse bile bence büyük çoğunluk kazanmamış olacak zaten...
düşüş olacaksa da (ki artık o kadar beklentiden sonra sanırım ben de manipüle edildim) pandemi dönemindeki kadar başladığı yere gelecek seviyelere bir dönüş olmaz diye düşünüyorum. bence 32-34k bandını kırmazlar, max bir fake out ile 30 a değdirip tekrar boğaya koşarız gibi
düşüşten kastın/beklentin yeni bir dip mi peki?Büyük dediğimiz kitleler bu bahsettiğim yön verenlerin yanında çok zayıf kalır. Ben bekleyin düşsün de öyle girin demiyorum aksine düşüş yükselişin habercisi olur diyorum.
Eğer bu düşüş gelmezse de yükseliş çok sınırlı olacaktır, BTC 100 bini geçmez gibi düşünebilirsin, yatay ve sancılı bir süreç şekilde ilerleyecektir çünkü gerekli toplamalar yapılamadı.
Bu arada mesele pandemi değil, piyasalar her zaman kendi sebebini bulur, ufak bir mevzuyla da sert bir düşüş tetiklenebilir.