- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Ripple dün 0.65'lere dayandı şimdi 0.43
yüzde 35e yakin düsüs var
yüzde 35e yakin düsüs var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akıllı adam ripple kovalar beyler boşa tartışmayın
Bazılarında kafa kafayaDaha belli olmaz orası da
Bugün deli gibi karda olanlar dahi zarar yazacaklar, boğa ne kadar coşkuluysa ayı da o kadar boğucu olur.
Allah akıl fikir versin.Hacılar valla bu coin konusunda iki keskin taraf var biliyorsunuz, bir taraf balon diyor çökecek diyor ( ki bu tarafta yer alanlar daha kerli ferli tipler, ağır toplar yani) diğer taraf ise eskiyi unutun coin'in felsefesi var geçmiş balonlar ile alakası yok yeni dünya düzeni vs vs bilinen şeyler işte.
Tabi bizim gibi 3 kuruş parasına değer katmak isteyenler için esas soru kaçta alıp kaçta satmak gerektiği ile sınırlı ama epey merakımı cezbediyor bu bitcoinin geleceği meselesi zira o kadar önemli bir mesele ki bildiğimiz dünya düzeni yerle yeksan olabilir. Merkezi olmayan bir para biriminin kullanılması düşüncesi bile fantastik. Neyse niye yabancı futbolcu demeci gibi yazmaya başladıysam.
Altta paylaşacağım haberler 2017 çıkışlı
![]()
Ekonomist Joseph Stiglitz'den Bitcoin çıkışı - İş-Yaşam Haberleri
Nobel ödüllü ekonomist Joseph Stiglitz yaptığı açıklamada "Bitcoin’in bir anlamı yok, hemen yasaklanmalı" dediwww.haberturk.com
![]()
IMF Başkanı'ndan sanal para uyarısı: Büyük çöküşler görebiliriz
Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Christine Lagarde dünyadaki merkez bankalarını ve regülatörleri dijital para birimlerine karşı uyardı. "Büyük çöküşler görmeye yakın olduğumuzu düşünüyorum" diyen Lagarde, IMF'nin bir noktada kendi...tr.sputniknews.com
Özellikle dönemin imf başkanının sanal para da büyük çöküşler görebiliriz açıklaması ilginç zira bitcoin 5 bin doları aşarak rekor kırdıktan sonra yapmış o açıklamayı, şu an ise 46 binlere düşünce büyük çöküş başladı diye haberler çıkıyor yıl 2021 aylardan şubat. Tabiki gelecekte de aynısı tekrarlanacak diye bir şey yok ama koca başlardan gelen açıklamalar üzerinden de büyük çıkarımlar, büyük beklentilere girmek doğru değil gibi geliyor bana.
Sesli düşündüm, varsa ekleyeceğiniz bir şey yazarsanız sevinirim.
Hayat sana güzel.Allah akıl fikir versin.
Btcde olan tepede değilse fazla zarar etmez ama alt coinler öyle düşecekki her düşüşte insanlar dönüyor diye atlayacak ama her atlayışta daha da düşecek.Bazılarında kafa kafaya
Bazılarında yarı yarıya karlar uçtu
Zarar eden yok ama kar da kalmamış neredeyse
Ethereum da dahil mi sana göre ?Btcde olan tepede değilse fazla zarar etmez ama alt coinler öyle düşecekki her düşüşte insanlar dönüyor diye atlayacak ama her atlayışta daha da düşecek.
Sen biliyorsun zaten düşüşlerin nasl olduğunu.
3-4 yıl önce ben de aynısını diyordumXRP alın, Crypto'nun geleceği o dur.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Şuan durum değişti, Amerika'daki SEC davası onemli. Eger ripple aradan sıyrılır ve XRP kullanıma daha açık olursa ozaman yukselir değeri.3-4 yıl önce ben de aynısını diyordum
0.6 - 0.8 dolardan toplamıştım
3 yılda yanına yaklaşmadı neredeyse![]()
Bence ikiden fazla uç var.Hacılar valla bu coin konusunda iki keskin taraf var biliyorsunuz, bir taraf balon diyor çökecek diyor ( ki bu tarafta yer alanlar daha kerli ferli tipler, ağır toplar yani) diğer taraf ise eskiyi unutun coin'in felsefesi var geçmiş balonlar ile alakası yok yeni dünya düzeni vs vs bilinen şeyler işte.
Tabi bizim gibi 3 kuruş parasına değer katmak isteyenler için esas soru kaçta alıp kaçta satmak gerektiği ile sınırlı ama epey merakımı cezbediyor bu bitcoinin geleceği meselesi zira o kadar önemli bir mesele ki bildiğimiz dünya düzeni yerle yeksan olabilir. Merkezi olmayan bir para biriminin kullanılması düşüncesi bile fantastik. Neyse niye yabancı futbolcu demeci gibi yazmaya başladıysam.
Altta paylaşacağım haberler 2017 çıkışlı
![]()
Ekonomist Joseph Stiglitz'den Bitcoin çıkışı - İş-Yaşam Haberleri
Nobel ödüllü ekonomist Joseph Stiglitz yaptığı açıklamada "Bitcoin’in bir anlamı yok, hemen yasaklanmalı" dediwww.haberturk.com
![]()
IMF Başkanı'ndan sanal para uyarısı: Büyük çöküşler görebiliriz
Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Christine Lagarde dünyadaki merkez bankalarını ve regülatörleri dijital para birimlerine karşı uyardı. "Büyük çöküşler görmeye yakın olduğumuzu düşünüyorum" diyen Lagarde, IMF'nin bir noktada kendi...tr.sputniknews.com
Özellikle dönemin imf başkanının sanal para da büyük çöküşler görebiliriz açıklaması ilginç zira bitcoin 5 bin doları aşarak rekor kırdıktan sonra yapmış o açıklamayı, şu an ise 46 binlere düşünce büyük çöküş başladı diye haberler çıkıyor yıl 2021 aylardan şubat. Tabiki gelecekte de aynısı tekrarlanacak diye bir şey yok ama koca başlardan gelen açıklamalar üzerinden de büyük çıkarımlar, büyük beklentilere girmek doğru değil gibi geliyor bana.
Sesli düşündüm, varsa ekleyeceğiniz bir şey yazarsanız sevinirim.
Btc 1 ise ethereum 2 abi bence, tabii benim fikrim. Alt coinden kastım milyarlarca basılmış hayal satılan coinler. Doge gibi.Ethereum da dahil mi sana göre ?
Ben o düşüşü 30 bandında düşündüm,yanıldım sattım(23 e kadar gerilemişti)48 bini gördü (€)Btcde olan tepede değilse fazla zarar etmez ama alt coinler öyle düşecekki her düşüşte insanlar dönüyor diye atlayacak ama her atlayışta daha da düşecek.
Sen biliyorsun zaten düşüşlerin nasl olduğunu.