Kripto Para Birimleri ve Coinler

Hacılar valla bu coin konusunda iki keskin taraf var biliyorsunuz, bir taraf balon diyor çökecek diyor ( ki bu tarafta yer alanlar daha kerli ferli tipler, ağır toplar yani) diğer taraf ise eskiyi unutun coin'in felsefesi var geçmiş balonlar ile alakası yok yeni dünya düzeni vs vs bilinen şeyler işte.

Tabi bizim gibi 3 kuruş parasına değer katmak isteyenler için esas soru kaçta alıp kaçta satmak gerektiği ile sınırlı ama epey merakımı cezbediyor bu bitcoinin geleceği meselesi zira o kadar önemli bir mesele ki bildiğimiz dünya düzeni yerle yeksan olabilir. Merkezi olmayan bir para biriminin kullanılması düşüncesi bile fantastik. Neyse niye yabancı futbolcu demeci gibi yazmaya başladıysam.

Altta paylaşacağım haberler 2017 çıkışlı

Özellikle dönemin imf başkanının sanal para da büyük çöküşler görebiliriz açıklaması ilginç zira bitcoin 5 bin doları aşarak rekor kırdıktan sonra yapmış o açıklamayı, şu an ise 46 binlere düşünce büyük çöküş başladı diye haberler çıkıyor yıl 2021 aylardan şubat. Tabiki gelecekte de aynısı tekrarlanacak diye bir şey yok ama koca başlardan gelen açıklamalar üzerinden de büyük çıkarımlar, büyük beklentilere girmek doğru değil gibi geliyor bana.

Sesli düşündüm, varsa ekleyeceğiniz bir şey yazarsanız sevinirim.

Hacılar valla bu coin konusunda iki keskin taraf var biliyorsunuz, bir taraf balon diyor çökecek diyor ( ki bu tarafta yer alanlar daha kerli ferli tipler, ağır toplar yani) diğer taraf ise eskiyi unutun coin'in felsefesi var geçmiş balonlar ile alakası yok yeni dünya düzeni vs vs bilinen şeyler işte.

Tabi bizim gibi 3 kuruş parasına değer katmak isteyenler için esas soru kaçta alıp kaçta satmak gerektiği ile sınırlı ama epey merakımı cezbediyor bu bitcoinin geleceği meselesi zira o kadar önemli bir mesele ki bildiğimiz dünya düzeni yerle yeksan olabilir. Merkezi olmayan bir para biriminin kullanılması düşüncesi bile fantastik. Neyse niye yabancı futbolcu demeci gibi yazmaya başladıysam.

Özellikle dönemin imf başkanının sanal para da büyük çöküşler görebiliriz açıklaması ilginç zira bitcoin 5 bin doları aşarak rekor kırdıktan sonra yapmış o açıklamayı, şu an ise 46 binlere düşünce büyük çöküş başladı diye haberler çıkıyor yıl 2021 aylardan şubat. Tabiki gelecekte de aynısı tekrarlanacak diye bir şey yok ama koca başlardan gelen açıklamalar üzerinden de büyük çıkarımlar, büyük beklentilere girmek doğru değil gibi geliyor bana.

Allah akıl fikir versin.

Bazılarında kafa kafaya
Bazılarında yarı yarıya karlar uçtu
Zarar eden yok ama kar da kalmamış neredeyse
Btcde olan tepede değilse fazla zarar etmez ama alt coinler öyle düşecekki her düşüşte insanlar dönüyor diye atlayacak ama her atlayışta daha da düşecek.

Sen biliyorsun zaten düşüşlerin nasl olduğunu.

Btcde olan tepede değilse fazla zarar etmez ama alt coinler öyle düşecekki her düşüşte insanlar dönüyor diye atlayacak ama her atlayışta daha da düşecek.

Ethereum da dahil mi sana göre ?

3-4 yıl önce ben de aynısını diyordum
0.6 - 0.8 dolardan toplamıştım

3 yılda yanına yaklaşmadı neredeyse :)
Şuan durum değişti, Amerika'daki SEC davası onemli. Eger ripple aradan sıyrılır ve XRP kullanıma daha açık olursa ozaman yukselir değeri.

Etherium ile beraber en yaygın kullanilan Crypto olur ama asla Bitcoin seviyesine çıkmaz.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bence ikiden fazla uç var.

Coinler kullanılacak o kesin ama hangi coin ya da hangi teknoloji tabanlı olanlar kullanılacak.

Mesela bence temel gerçek şu, coinlerin %99u çöp olacak, asıl tehlikeli nokta da zaten burası.

Şu an yatırım yapanların %95i falan param 3 katına 5 katına çıksın yattığım yerden zengin olayım ehüehüehü mentalitesiyle yatırım yapıyo Elon Musk da bunlardan biri.Blockchain teknolojisinin ciddi avantajları olsa da oluşturulan hype tamamen suni.Bu durumdan ve anlık manipülasyonlardan çok kolaylıkla para kazanılabiliyo olması insanları cezbediyo geleceğin para birimi vs goygoyu hiç gerçekçi değil bence.

Ben o düşüşü 30 bandında düşündüm,yanıldım sattım(23 e kadar gerilemişti)48 bini gördü (€)

Altcoine geçtim büyük kısmıyla ama satışı çok bekledim 4 aylık periyodda kar hırsıma yenik düştüm 🤦

ultra zenginlerin oyuncağı oldu iyice.
Defi projelerinden gelen karı kurtarıp ,kardaki zararı(-ki baya büyük) unutmaya çalışacağım. Kapıldık gitti boğaya 🤣

Binance smartchain ile bnb nin etheriumun yerini almaya çalışmasını es geçmemde baya acemilik oldu bu süreçte.

Geri
Üst Alt