- 18 Temmuz 2009
- 81.990
- 239.481
- 5.263
Paribu güvenilir mi
Güvenilir.
Rengim dickcoin ticaretine başlıyoruz, düşükten toplayalım seneye 10 katına satıcaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paribu güvenilir mi
Dicki once oguzhan alsin, memnun kalırsa biz de aliriz.Güvenilir.
Rengim dickcoin ticaretine başlıyoruz, düşükten toplayalım seneye 10 katına satıcaz.
Dicki once oguzhan alsin, memnun kalırsa biz de aliriz.
Sırf psg almak icin hesap açtım. 100e düşsün alicam. Psg ile ilgili guzel hissiyatlara sahibim.![]()
Dün bu saatlerde 90di yaw. Uçtu gitti. Düşmezse ufak ufak toplarım ne yapayım. Kafaya koydum onu100e düşerse yazsana bana da kanka, 140 lira şu an, ayıya girmeden zor düşer gibi ama![]()
%100 katılıyorum. Bir coinin bir anda bu kadar chillendiğini ne duydum, ne gördüm. Alacaklara tavsiyem bir miktar alabilirler(başı yeterli)#DCK alın
Seneye 10 katına çıkması garanti

Nedir o hata? Çıksam mı diyordum ben de artık.Kava.io
bakalım nereyi görücek
Kusamada ki hataya düşmeden devam edeceğim
Kardan zarar yapınca panikleyim sattım ,ertesi gün ath lerini geçti hepsideNedir o hata? Çıksam mı diyordum ben de artık.

Daha Binance’e düşmedi bile. O zaman Cimbom old boyslar saldıracaktır.Olm bu spor tokenları çok artmış ya
Allah akıl fikir versin vallahi, şunlara bu paralar ödenir mi
Daha Binance’e düşmedi bile. O zaman Cimbom old boyslar saldıracaktır.
O coinin olayı ne lan. Tek merkezli mi?Enjin uçuyor.
Binance’ı bekliyorum ya orda çıktığı an satıcam zaten fomo yapıcaktır. Bar veya Gal’dan hangisi yayınlanırsa diğerini daha da yükseltecek.Hedef belirle hedefe gelince sat derim
500 milyon olmuş market değeri. 6.5 milyon dolaşımda değilmiş henüz.