Kripto Para Birimleri ve Coinler

İçine girersem sebebini çözerim kanki rahat ol, öncelikli hedefim CHZ ama, onun temeli makul geldi bana. Tek başına piyasa değeri çok yüksek demiştim de tüm borsanın onun eline baktığını bilmiyordum.
Bu dalyapraklar kulüplerle hepten içli dışlı olmaya başladı.Bu yüzden değerlenmeye devam edecek gibi gözüküyor.

Bu dalyapraklar kulüplerle hepten içli dışlı olmaya başladı.Bu yüzden değerlenmeye devam edecek gibi gözüküyor.

Sadece futbol değil Formula 1 ve baseball'a da girmeye çalışıyorlarmış.

Açıkçası şu an düşündüm de kulüpler kendi token'larını çıkarıp alt yapısını kursa daha çok kazanırmış, üret 10 milyar. 1 milyarı arz et yükselsin, 1 milyar daha et vs vs.

Al sana kulübe para sokma yolu.

Bilenler vardır 2013 sonra yüzde 100 değer kaybeden bitcoin sene başında 800 dolar bandından yakın zamanda 12 bin dolar kapılarına dayandı. Ethereum yani bitcoinden sonraki en değerli kripto para ise 5 dolardan 500 dolara kadar gitti
bit 55 k galiba eth ne alemde abi

Olm ben başlığı açtığımda her coin'i uzun uzun anlattım, kimse de şu haberleri paylaşmıyor.

Bu olayın kritik noktası da tam olarak bu işte...Şirket,otel,market vs kullanmaya başlarsa,yavaştan kağıt paralara elveda deriz.Tabi bunun gerçekleşmesi yıllar sürer.Fed o zaman ne yapar? :asd:

Bu olayın kritik noktası da tam olarak bu işte...Şirket,otel,market vs kullanmaya başlarsa,yavaştan kağıt paralara elveda deriz.Tabi bunun gerçekleşmesi yıllar sürer.Fed o zaman ne yapar? :asd:

Ben konuyu açtığımda dönemde de bu tarz açıklamalar vardı sonra yalan oldu. İletim hızı hala çok yavaş.

Ethereum o konuda çok iyi güncellemeler yapıyor mesela, saniyede aktarılan veriyi/parayı arttırıyorlar bu güncellemelerle.

Bunlarla ilgili bir tespitim vardı bitcoin myspace, msn falansa facebook, twitter, instagram ne olacak onları kestirmek lazım diye ancak hala btc ve ether kadar parlayabilen olmadı.

Şu an geçmişten tek fark Tesla ve yatırım fonlarının yüklü btc almış olmaları ya da işte önceden aldılar ama şimdi açıklıyorlar, bu da mümkün.

Her 10 bin dolarlık artış için 250 milyar dolarlık market değer artışına denk geliyor bitcoinde, tüm koinlere bakarsak trilyon dolar demek her artış trendi, o yüzden de patladı/patlayacak düşüncesi de kafamdan çıkmıyor benim çünkü cidden şu an bu fiyatlarda olması için tek bir sebep bile yok :D

bit 55 k galiba eth ne alemde abi

1800 dolar falan

2 dolar olduğu dönemi biliyorum ethereum'un.

Çok geliştirdiler kendilerini.

Bir de BTC 16 milyon civarı üretildi, Ether 113 milyon civarı, sadece değer bazında bakmamak lazım şu an.

Oha dickcoin gerçekten varmış ya lan ben tssgina yazıyorsunuz sandım :asd: ..
@Kenan Turyak üstadım bu coinin geleceğini senden iyi kimse bilemez öngörülerini alabilir miyiz
bu dickcoin çok iyi de oldu çok güzel oldu lakin ki öyle değildir

Ha bu olay gurban olduğum ya resullahtan gelebilir. Kimse kimsenin dickcoinine garışamaz. herkesin dickcoini bidir.

Yorumum bu kadar

Geri
Üst Alt