- 18 Temmuz 2009
- 81.991
- 239.486
- 5.263
Yaptığın araştırmalar sonucunda 7.50den 5 liraya 10 saniyede düşürenin Oğuzhan Ölmez isimli bir koleksiyoner olduğunu öğrendim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7yi aşarsa satsam mı?1 saat sonra kontrol et kingdas
400 bin para degil rnts ama karar senin.7yi aşarsa satsam mı?
neticede 1 haftada 400bin tl kar
Uzak duracağım.Sağol üstadYatırım tavsiyesi kesinlikle değil tamamen kendim için söylüyorum kava uzun vade yatırımlarda geleceği olan bir coin.
Kardeşim ben seni övdüm yav, balina olduğunu herkes bilmeli.Şahsıma yönelik atılan postları hayretler içinde okudum.Aylardır paranın ..ına koymuş olan bu kardeşinize yönelik yürüttüğünüz karalama kampanyasını şiddetle kınıyorum.Son olarak da Coin piyasasının tokadını en ağır şekilde yemenizi canı gönülden istiyorum.Saygılar...
Şahsıma yönelik atılan postları hayretler içinde okudum.Aylardır paranın ..ına koymuş olan bu kardeşinize yönelik yürüttüğünüz karalama kampanyasını şiddetle kınıyorum.Son olarak da Coin piyasasının tokadını en ağır şekilde yemenizi canı gönülden istiyorum.Saygılar...
Bir duyum ver biz de kazanalim biladerŞahsıma yönelik atılan postları hayretler içinde okudum.Aylardır paranın ..ına koymuş olan bu kardeşinize yönelik yürüttüğünüz karalama kampanyasını şiddetle kınıyorum.Son olarak da Coin piyasasının tokadını en ağır şekilde yemenizi canı gönülden istiyorum.Saygılar...
Şahsıma yönelik atılan postları hayretler içinde okudum.Aylardır paranın ..ına koymuş olan bu kardeşinize yönelik yürüttüğünüz karalama kampanyasını şiddetle kınıyorum.Son olarak da Coin piyasasının tokadını en ağır şekilde yemenizi canı gönülden istiyorum.Saygılar...
Allah gözlerini doyursun üstadNe desen haklısın..sırf gscimbom adminliginden aylık 50 bin alan adamlarin bile gözü senin coinlerde