Kripto Para Birimleri ve Coinler

Eşşeğe yatırım yapsan en az x2 yapmış zaten

O yüzden herkes uzman sanıyor kendisini bu coin işinde

Her şey zirvesinde ya da zirveye yakınken istesen de kaybedemezsin.

Lakin mesele karını alıp çıkmak.

O yüzden x yatırıyorsanız 2x olduğunda x'i çekeceksiniz, kalan x nereye giderse gider.

Zaten akıllı olan bu şekilde kazanıyor, sabırsız olan da yükselene atladığından kaybediyor.

Piyasa döndüğünde eliniz sat tuşuna gitmeyecek, %80 karını verip zarara dönecek.
tarih ver abi tahminine göre ne zaman böyle eşeklere yatırım yapanlar kazanamayacak çünkü herkes para kazanıyor ben girmedim diye girsem mi diye düşünüyorum :)

tarih ver abi tahminine göre ne zaman böyle eşeklere yatırım yapanlar kazanamayacak çünkü herkes para kazanıyor ben girmedim diye girsem mi diye düşünüyorum :)
Bir kaç aya dönecek, dönmek zorunda.

Sürekli trilyon dolar sokamazlar piyasaya.

Düşecek ve 1-2 yıl yatay/eksi takılacak işte o zaman toplama zamanı olacak.

Ona ülkeler kendisi karar verir.

Vergilendirmek demek aynı zamanda varlığını da kabul etmek anlamı taşır.
Reis seni dinleyip karımı alıp çıkmadım zarara girdim.

Altın yatırımımda da böyle yapmıştım. 450den alıp 530da satmadım şimdi bir daha 500lere çıksın diye bekliyorum.

Çoğu ülke vergi almaya başladı zaten yüzde 10 25 arasında , japonya en fazla alan normal iş yapmış gibi sayıyor 15 55 arasında vergisi var
,
Bunlar elde edilen gelirin vergisi değil mi?

Bizim bahsettiğimiz günlüğe indirgemek.

Gelir vergisinin içine konulması olağan bir durum zaten.

Reis seni dinleyip karımı alıp çıkmadım zarara girdim.

Altın yatırımımda da böyle yapmıştım. 450den alıp 530da satmadım şimdi bir daha 500lere çıksın diye bekliyorum.
Normal ya insanın eli gitmiyor satmaya.

Ama işte satmadığın sürece ne kardasın ne de zararda, sattığın andaki fiyat önemli, o yüzden hedef fiyat koyup o fiyatta kesinlikle satmak lazm bir de stop loss koyulmalı.

Çoğu ülke vergi almaya başladı zaten yüzde 10 25 arasında , japonya en fazla alan normal iş yapmış gibi sayıyor 15 55 arasında vergisi var
,
Nerelerdeydin ulan?Bir para kazanma sevdasına düştün.Forumu hepten imal etmeye başladın hain adam!

Geri
Üst Alt