- 10 Nisan 2013
- 58.803
- 42.022
- 3.943
Bu gece silkeleme olabilir meydanları boş bırakmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EywBu adam zerre samimi değil artık.
İyice egoist oldu.
Videoda da işim var diyor, işi olan adam twitterda ekşi görseliyle millete laf atıyor.
Onede eksiye düştük. Alışkın değilim : (Noldu olm![]()
Berat Albayrak mevzusunu da açıklayamadı.Popüler olmaya baya meraklı adam o kesin
Video çekmek de twit atmaya göre daha uğraş istiyor ama o da var. Biraz yoğundum vakit ayıramadım demiş
Ama o başlangıçta 2-3 dk boyunca görevlerini saymasından hava atmayı seven biri olduğu belli oluyor
Daha faydalı olurdu. Sarı tutkuya yedirseydik parayı keşkeTarlalari pavyona yatirsaydin keske.
Sana kaç kere SAT dedik ama yani basacaktın o tuşaDaha faydalı olurdu. Sarı tutkuya yedirseydik parayı keşke
Bence sizin için çok önemli değil bu video rtaşEyw
İki gündür bir aekadaş kafa ütülüyorsu kesin izle diye
Yok ya oyun oynuyorum artık para küçük meblağ zatenSana kaç kere SAT dedik ama yani basacaktın o tuşa
Bekle artık, üzerine düşünme, konuşma, umursama![]()
Kanka NFT işine girelim, ykürek şeyler satalım en mantıklısı o duruyor. Nelere ne paralar veriliyor şok oluyorumParayla lahmacun fırını açmalıydık.

Konunun ilk mesajlarında ben onun bahsettiklerini anlattım zaten, temel bilgiler vermiş ama daha halk tabanına inip anlatmış.Bence sizin için çok önemli değil bu video rtaş
Siz bu işi az çok biliyorsunuz , yatırım felan yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. 'Siz' dediğim yani başlığa düzenli yazanları kastediyorum.
Videoda sadece bu piyasanın nasıl bir şey olduğunu anlatmaya çalışmış. Öyle yatırım tavsiyesi felan yok. Ha başka videolarında olabilir tabi onu bilmiyorum
Ben böyle bir saçmalık görmedim kanka.Kanka NFT işine girelim, ykürek şeyler satalım en mantıklısı o duruyor. Nelere ne paralar veriliyor şok oluyorum![]()
Aynen öyle benzer konulara değinmişsiniz. O mesajı okuyunca daha da oturdu kafamdaKonunun ilk mesajlarında ben onun bahsettiklerini anlattım zaten, temel bilgiler vermiş ama daha halk tabanına inip anlatmış.
İçerik güzel ama kişisel olarak kendisinden soğudum yine de.
Chz geldiği yeri unutmaz kingdasAcının rengi olmaz
Geçmiş olsun tüm ahbaplarıma
Ben chzyi unuttum kingimChz geldiği yeri unutmaz kingdas![]()