Kripto Para Birimleri ve Coinler

Popüler olmaya baya meraklı adam o kesin
Video çekmek de twit atmaya göre daha uğraş istiyor ama o da var. Biraz yoğundum vakit ayıramadım demiş
Ama o başlangıçta 2-3 dk boyunca görevlerini saymasından hava atmayı seven biri olduğu belli oluyor
Berat Albayrak mevzusunu da açıklayamadı.

Güler Sabancı'nın Berat Albayrak'ı övmesi de aklıma gelince midemi bulandırıyor artık.

Yıllardır Sabancı'da kürsü başkanı, Akbank onun kontrolünde, ekonomik olarak ne kazandırdı mesela bunlardan bahsetsin.

Zaten iktisatçı değil kendisi bu kesin.

Şu ekşi postu irrite etti beni, bence de zeki birisi değil hatta ben %100 ondan daha zekiyimdir benim dediğimi de bulsun alıntılasın.

Çok garip yav.

Eyw
İki gündür bir aekadaş kafa ütülüyorsu kesin izle diye
Bence sizin için çok önemli değil bu video rtaş
Siz bu işi az çok biliyorsunuz , yatırım felan yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. 'Siz' dediğim yani başlığa düzenli yazanları kastediyorum.
Videoda sadece bu piyasanın nasıl bir şey olduğunu anlatmaya çalışmış. Öyle yatırım tavsiyesi felan yok. Ha başka videolarında olabilir tabi onu bilmiyorum

Bence sizin için çok önemli değil bu video rtaş
Siz bu işi az çok biliyorsunuz , yatırım felan yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. 'Siz' dediğim yani başlığa düzenli yazanları kastediyorum.
Videoda sadece bu piyasanın nasıl bir şey olduğunu anlatmaya çalışmış. Öyle yatırım tavsiyesi felan yok. Ha başka videolarında olabilir tabi onu bilmiyorum
Konunun ilk mesajlarında ben onun bahsettiklerini anlattım zaten, temel bilgiler vermiş ama daha halk tabanına inip anlatmış.

İçerik güzel ama kişisel olarak kendisinden soğudum yine de.

Konunun ilk mesajlarında ben onun bahsettiklerini anlattım zaten, temel bilgiler vermiş ama daha halk tabanına inip anlatmış.

İçerik güzel ama kişisel olarak kendisinden soğudum yine de.
Aynen öyle benzer konulara değinmişsiniz. O mesajı okuyunca daha da oturdu kafamda
Herhalde o da videoların devamında btc, ethereum felan ayrıntılarına girecek.
Yatırım felan yapacağımdan değil de öyle meraktan araştırıyorum ben de. İleride hayatın içine iyice girecek gibi çünkü

Geri
Üst Alt