Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.469
- 6.472
- 768
yazık kafama 0.07 olduDENT yüzünden kafamı duvarlara vurucam 0.0013ken girdim 0.0018de çıktım, bugün 0.0038e vurmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yazık kafama 0.07 olduDENT yüzünden kafamı duvarlara vurucam 0.0013ken girdim 0.0018de çıktım, bugün 0.0038e vurmuş
Valla benim gördüğüm kadarıyla bu coin piyasasında kârdaysanız tutup nereye gidecek bakalim diye beklemekte fayda var. Maliyetine stop koy otur bekle.
Su chznin ceosu da uckagitci herifin teki herhal. Adam sabahtan aksama kadar twitterda chz pazarliyor. Coinin kac para olduğu ceonun niye bu kadar umrunda? Sen işine bak. Adam resmen coin pazarlıyor.
He tabi anaparanı cekersen daha sağlam olur. Sonra 3-5 ay unut gitsin.Kanka hareketli piyasa olduğu için
X koy 2X te X'i çek kafası daha iyi bence.
Sermaye sabit gir, sermayeyi çek karlarla devam et.
CHZ konusu ise net komedi![]()
Valla benim gördüğüm kadarıyla bu coin piyasasında kârdaysanız tutup nereye gidecek bakalim diye beklemekte fayda var. Maliyetine stop koy otur bekle.
Su chznin ceosu da uckagitci herifin teki herhal. Adam sabahtan aksama kadar twitterda chz pazarliyor. Coinin kac para olduğu ceonun niye bu kadar umrunda? Sen işine bak. Adam resmen coin pazarlıyor.
Bu socious ta günlük token avını dün yaptım, bugün yapamıyorum. Neden oluyor?
sadece bedava tokenları toplamak için yükledimSocios ha. Guzel yere yatırım yapmışsın reis.
sadece bedava tokenları toplamak için yükledim
Sokuyos Arena diye mi okunur? ayrıca sorduğum soruya cevap ver biliyorsanSocios iyidir. keşke stadimizin yeni ism hakkini alsalar. Socios Arena
Bende de enayi coini diye isim koyduğum pi coin var..neymiş hergun bir tıkla telefondan coin toplayıp ileride para edecekmiş ..şaka maka bir süre sonra oyun gibi oldu hosuma gitmeye başladı 480 pi coin oldu 4-5 ayda ama maddi karşılığı yok tabi ki..forumunda millet resmen hayal dünyasında yaşıyor ya arada okuyup gülüyorum 1 dolardan mi girer diyen 10 dolardan mi girer diyen ne ararsan var![]()
Şu anki hype'ta arz edilirse beklentileri az değil, çöpü koysan yükseliyor ya da yüksek fiyattan çıkıyor.
Piyasa dönüp, dengelendiğinde anlaşılır çöp oldukları.
Pi yi biliyor musun üstad ? Sözde telefondan mining edilen ilk coin olarak çıkmış çok ciddi bir kullanıcı sayısına ulaştı zaten mining de habire düşüyor belli sayılara çıktıkça en son hep bitecekmis.. Benimki eğlencesine oldu ne bileyim binlerce coin varken sıra buna gelir mi açıkçası bana mantıklı gelmiyor çok basit ve hiçbir risk olmayan bir yöntem biz sadece bir oyun gibi destekçisi olduk diyelim
Aynen oyle okuyorum ben.Sokuyos Arena diye mi okunur? ayrıca sorduğum soruya cevap ver biliyorsan