Kripto Para Birimleri ve Coinler

CHZ ile ilgili bir veri var.

10 kişide dolaşımda olan tokenların %75i bulunuyor yani manipülasyona çok açık. İstedikleri fiyata çekerler.

bu dolaşımdaki coinlerin %75i olayı baslngicta kuluplere verilen coinler değil mi ya.
ben mi yanlış hatırlıyorum socios her kulübe belli miktarda coin vermemiş miydi?

9$ olan paketten alınma ihtimali düşük mü ? Adet olarak az mı oluyor nedir bunlardaki sistem nasıl alıcaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şimdi şöyle talep çok yüksek olduğu için havuz sistemi yapıyorlar rastgele sıra gelebilirse alıyorsun, küçük paketleri alma şansın daha yüksek ama geçen sefer bu 229 dolarlık rare paketleri almak için 3 tane common paket elinde bulundurma şartı falan getirmişler. 2 haftada bir yapıyorlamış bu dropları, yapmadan önce duyuruyorlar zaten siteyi takip etmek lazım üye olup. https://nbatopshot.com/ şuan zarar eden yok çünkü talep fazla ve fiyatlar sürekli yükseliyor

@Keramettin Tanrıverdi

Claim Bot gelişmesi var mı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.20-8.30 görünce bozsam mı bir kısım tetheri onu bilemedim.
Bizimkilerin ufak beyniyle yaptığı ali cengiz oyunuysa bir miktar geri çekilir diye düşünüyorum.

Yanlis mi anladim yoksa Binance'a üye olunca sonra buradan parayi cekmek isteyince coinbase gibi baska bir yere de üyelik gerekiyor parayi cevirmek icin degil mi.

Direkt sadece Coinbase'den üyelik almak daha mantikli degil mi o zaman.

Yanlis mi anladim yoksa Binance'a üye olunca sonra buradan parayi cekmek isteyince coinbase gibi baska bir yere de üyelik gerekiyor parayi cevirmek icin degil mi.

Yok yaw binancedan bankaya gönderiyorsun.

Ya paparadan ya da direkt binance tr den çekilebiliyor

Coinliste Casper için aktarım yapıcam. Yeni üye oluyorum yabancı birinin ref linki i kullanmayım forumdan bir arkadaş yollasın ref buranın altına ordan katılıyım.

Geri
Üst Alt