Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.259
- 91.145
- 5.093
Bende korkmuyor değilim.Kısa sürede bu kadar kâr hayra alamet değilBeni korkutuyorsun.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende korkmuyor değilim.Kısa sürede bu kadar kâr hayra alamet değilBeni korkutuyorsun.

Bugün sabah saatlerinde o bana baktı ben ona baktım.Üç beş bir şeyler alsaydım keşke...Kısa günün karını yapmış olurdum.Aave ne yapmak nereye varmak istemekte
Benzeri elrond olucak gibiBugün sabah saatlerinde o bana baktı ben ona baktım.Üç beş bir şeyler alsaydım keşke...Kısa günün karını yapmış olurdum.
Muhtemelen inside job. O kadar para harcayip ta uc b3s capulcuya para kaptirmalari imkansız olmaliSON DAKİKA: Yearn Finance saldırıya uğradı. Hacker 2.8 milyon dolar çaldı, yDAI kasası yaklaşık 11 milyon dolar kayıp yaşadı.
3/5 mişMuhtemelen inside job. O kadar para harcayip ta uc b3s capulcuya para kaptirmalari imkansız olmali
Fat fingers3/5 miş
Ne terimi bunlar diye düşünüyordum bende![]()
HeaAvax 19.48'i gördü
hocam derbi galibiyeti sabahı ne coini yav
Niye reisBir süre tethera geçmekte fayda görüyorum. ytd
Al sat mı yapsak napsak yav. Normalde uzun vade için tutuyorum elimde de burdan satsam 12-13lere tekrar düşer mi kestiremiyorum.
Hızlı yükselişlerde satıpAl sat mı yapsak napsak yav. Normalde uzun vade için tutuyorum elimde de burdan satsam 12-13lere tekrar düşer mi kestiremiyorum.
Neredeyse bütün alt coinler inişli çıkışlı da olsa en %30 kazandırdı. Btc 40'a merdiven dayadı. Btc düşerken altların artması bir şey ifade etmez. %10 düşerse geri kazanmak için %20 kazanmak gerekli. Btc artarken altlar düşer. Yine aynı düzeyde alt coinler kat kat düşer. Ya %50 btc-tether, ya btc, ya da tether pozisyon almak lazım. Btc tam oturmadı daha. Btc 4 saat 42nin üstünde olursa altlar yanar. Bu gün, yarın belli olur. Eğer btc oturursa altlar ralli yapar. Sadece tahmin. ytdNiye reis
Çift tepe de yapabilir, tüm dünya piyasalarında bir yavaşlama oldu, bir ittirmeye ihtiyaç var.Neredeyse bütün alt coinler inişli çıkışlı da olsa en %30 kazandırdı. Btc 40'a merdiven dayadı. Btc düşerken altların artması bir şey ifade etmez. %10 düşerse geri kazanmak için %20 kazanmak gerekli. Btc artarken altlar düşer. Yine aynı düzeyde alt coinler kat kat düşer. Ya %50 btc-tether, ya btc, ya da tether pozisyon almak lazım. Btc tam oturmadı daha. Btc 4 saat 42nin üstünde olursa altlar yanar. Bu gün, yarın belli olur. Eğer btc oturursa altlar ralli yapar. Sadece tahmin. ytd