- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
gel de somun ekmek gökhan zana anlat bu durumudenizin büyüğü küçüğü olmaz emre
deniz denizdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gel de somun ekmek gökhan zana anlat bu durumudenizin büyüğü küçüğü olmaz emre
deniz denizdir
Evet dünyada da 4. sırada.
sen yine de her şeye inanma
Rızkımız Coin borsasındaymış da haberim yokmuş.Matic mi0.69 dan aldığım Matic'i 1.30 dan sattım.Gün içerisinde gördüğü en yüksek değerdi.Rızkımız Coin borsasındaymış da haberim yokmuş.

Beğenemedin mi admirim?1 haftada 2 maaşımı çıkardım mı?Çıkardım ben ona bakarım.Matic mi![]()

Allah daha çok kazandırsın karşim de duymamıştım hiç garip geldiBeğenemedin mi admirim?1 haftada 2 maaşımı çıkardım mı?Çıkardım ben ona bakarım.![]()
Bu ara borsadayım ben ya, kriptoda beklediğim düşüş gelmiyor ben de girmiyorum, cüzi bir miktar var sadece.Kripto piyasasını gömüp mangırları cebe indiriyorsun.İki Coin öner de yolumuzu bulalım. @Keramettin TANRIVERDİ
Hiç para olmadan olmuyor mu bu iş?
O zaman konuda ne işin var?Uzayalım üstadben buna yatırım yapana kadar yükselmeye devam eder yatırım yaptığım an çöker piyasadan silinir![]()
Aynı durumdayım ve aynı şekilde hissediyorum. Biz yatırım yapamadan hızlı kazanç dönemi biter heralde.ben buna yatırım yapana kadar yükselmeye devam eder yatırım yaptığım an çöker piyasadan silinir![]()
0.69 dan aldığım Matic'i 1.30 dan sattım.