Kripto Para Birimleri ve Coinler

Uyanık Türk halkı olarak çok şükür Avrupa'da ilk sırayı almışız dünyada 4. Yüz..bilin bakalım üst sıralarda kimler var Nijerya Filipinler gibi gelişmiş büyük ülkeler..
Şu sıralama bile nasıl bedavaci bir millet olduğumuzu gösteriyor herkes kısa yoldan köşeyi dönecek.. kripto paraya yatırım yapanların net %90-95 i bir halt araştırmadan giriyor.

Edit:önceki sayfada da yazılmış yeni gordum

Uyanık Türk halkı olarak çok şükür Avrupa'da ilk sırayı almışız dünyada 4. Yüz..bilin bakalım üst sıralarda kimler var Nijerya Filipinler gibi gelişmiş büyük ülkeler..
Şu sıralama bile nasıl bedavaci bir millet olduğumuzu gösteriyor herkes kısa yoldan köşeyi dönecek.. kripto paraya yatırım yapanların net %90-95 i bir halt araştırmadan giriyor.

Edit:önceki sayfada da yazılmış yeni gordum
Nijerya dan alabiliyorlarsa demekki Nijerya bayağı büyümüş

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu işten çok anlamayanlardan biri olarak, 15 gündür yaptığım araştırmalar neticesinde 3-4 coine 10 bin liralık sepet oluşturmayı düşünüyorum. Para aciliyetim yok o yüzden aldığım coinler dibi de görse beklerim en nihayetide kâr etmesem de zarar etmeden elden çıkarırım diye planlıyorum. Sizce mantıklı mı olur?

Bu işten çok anlamayanlardan biri olarak, 15 gündür yaptığım araştırmalar neticesinde 3-4 coine 10 bin liralık sepet oluşturmayı düşünüyorum. Para aciliyetim yok o yüzden aldığım coinler dibi de görse beklerim en nihayetide kâr etmesem de zarar etmeden elden çıkarırım diye planlıyorum. Sizce mantıklı mı olur?
Olası bi düşüşte altcoinler shitcoin oluyor beklerim diyorsun ama 10 binlik sepet 2 bine düşünce işler pek öyle olmuyor hocam. Yine de al veya alma diyemem 30-40 bin dolardan girenler bile katladı şans işi biraz da

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

valla bitcoin treni kaçtı hocam altcoinlerin çoğu çöp farkındayım da içlerinden umut vadedenlere ufaktan girsek fena mı etmiş oluruz
İyi de nereye gireceksin? Bütün coinler 5-10-20x yapmış buradan girilmez. Risk çok yüksek. Bir kaç ay boğa içinde olursa borsa belki o zaman 5-10x yapabilirsin.. Bana kalırsa ayı sezonu başlayınca bir kaç sene sonra dipten topla unut gitsin. Boğa sezonunda meyvelerini toplarsın. Şuradan gir diyeceğim coin bir elin parmaklarını geçmez; onlarda şüpheli.. Hızlı yükselen hızlı düşer mantığını elden bırakma.

Geçen nargileci tipli biri 2-3 ekran yapmış kendine grafik açık Elon Musk gibi havalar video çekmiş. Sırf bu yüzden bile yakın zamanda çakılması gerekiyor, şansına boğa sezonuna denk gelen en baba trader havalarına girdi

Geçen nargileci tipli biri 2-3 ekran yapmış kendine grafik açık Elon Musk gibi havalar video çekmiş. Sırf bu yüzden bile yakın zamanda çakılması gerekiyor, şansına boğa sezonuna denk gelen en baba trader havalarına girdi

Zaten 15 gündür onları silkeliyorlar. Üstten alanlar, shotçular, panikçiler ve al-satçılar hepsinin canına okudular. Şu an bırak kısa vadeyi, orta vade shortcuları bile yediler.

Geri
Üst Alt