Kripto Para Birimleri ve Coinler

5 dolardan almıştım biraz. Çok durmadan 9 dolara geldi biraz orda aldım şimdi yürüdü. Binance'e geçtiği an x3 yapacak gibi. Gal ve Bar her seviyeden alınır artık.
Hacim çok yok bir de işlevselliği de tartışılır o yüzden uçuk değerlerde aslında ama binanceta bir pozitif hava oluşur.

X3 söylemini bir kaç yerde okudum bu tür söylemler genelde yükseltip çakmak için veriliyor o yüzden dikkatli olmak lazım.

Hacim çok yok bir de işlevselliği de tartışılır o yüzden uçuk değerlerde aslında ama binanceta bir pozitif hava oluşur.

X3 söylemini bir kaç yerde okudum bu tür söylemler genelde yükseltip çakmak için veriliyor o yüzden dikkatli olmak lazım.
Bazi maclarimizda galibiyet yada gole gore coinleri yakiyorlar ,oda etkili

Mac var hala kripto paralar hakkında yazıyorsun. Biraz da kadro hakkında yaz.

Binance de listeye girecegi icin hic haber var mi?
Binance hacimsel artış ve potansiyel gördüğü coinleri kendi alıyor, dikkat çekmesinden dolayı binance'a gireceği tahmin şu an.

Ha binance'a girecek diye yükseltip ele verirlerse de şaşırmam, şu an binance ihtimalinden dolayı yükseliyor zaten.

Üretimi sınırsız olduktan sonra yaksalar nolur yav.

Binance coin gibi değilki.
Yukselmesi biraz buna bagli olabiliyor
Endeksi sanirim chiliz uzerinden
Chiliz kendi borsasi olan bir coin
De fi uzerinden uretime ket vururlar belli bir noktaya ulastiginda ,giderleri cikarmadan tabi ki dedigin dogru ama doge gibi ele almamk lazim .

Yukselmesi biraz buna bagli olabiliyor
Endeksi sanirim chiliz uzerinden
Chiliz kendi borsasi olan bir coin
De fi uzerinden uretime ket vururlar belli bir noktaya ulastiginda ,giderleri cikarmadan tabi ki dedigin dogru ama doge gibi ele almamk lazim .
Doge çöplük zaten yav şaka niyetine coin yaptılar Musk pompalayınca mevzu oldu.

Bu coin olayını kullansalar hak veririm ama kullanmıyorlar mesela Storedan alışveriş yaptıkça sana hediye coin verse, sene sonu kombine alımında kullansan. Kombineyi coinle alabilsen vs kulüp harcamalarını onunla yapsan işler değişir.

Şu an için işlevsiz o yüzden temkinli olmak lazım. Tabii coin piyasası sürprize daha açık, 10 günde 3 katına çıktı 3 kat daha gider denilmesi manipülasyon gibi geldi bana.

Doge çöplük zaten yav şaka niyetine coin yaptılar Musk pompalayınca mevzu oldu.

Bu coin olayını kullansalar hak veririm ama kullanmıyorlar mesela Storedan alışveriş yaptıkça sana hediye coin verse, sene sonu kombine alımında kullansan. Kombineyi coinle alabilsen vs kulüp harcamalarını onunla yapsan işler değişir.

Şu an için işlevsiz o yüzden temkinli olmak lazım. Tabii coin piyasası sürprize daha açık, 10 günde 3 katına çıktı 3 kat daha gider denilmesi manipülasyon gibi geldi bana.
Borsaya girdiği an görebilir ama saatler içinde daha altına düşer
Psg 30 € ları görmüştü günlük olarak 3x
Benzeri olabilir

Borsaya girdiği an görebilir ama saatler içinde daha altına düşer
Psg 30 € ları görmüştü günlük olarak 3x
Benzeri olabilir
Onun ilk girdiği gün değil miydi o?

İlk girişte normal yav o hareket bizimki de yapmıştır o hareketleri. Gal bayağıdır piyasada.

Olm kafasına esen coin çıkarmaya başladı köpek coini,binance coini,takım coini,eteryum,ripple,bitcoin vs bu saçmalığın önüne ne zaman geçecekler acaba çok merak ediyorum.O 47milyon doların yüzde kaçı klübe gidiyo mesela?Galatasaray ismini kullanarak yatırım çekmelerinin yasal dayanağı ney?

Olm kafasına esen coin çıkarmaya başladı köpek coini,binance coini,takım coini,eteryum,ripple,bitcoin vs bu saçmalığın önüne ne zaman geçecekler acaba çok merak ediyorum.O 47milyon doların yüzde kaçı klübe gidiyo mesela?Galatasaray ismini kullanarak yatırım çekmelerinin yasal dayanağı ney?

Sponsor oluyorlar sana izin veriyon yüzde 1 veriyolardır Apo hemen kabul eder ne de olsa

F3FEE5D1-19D1-428C-8F57-0887EF933075.webpCBF26BE3-3876-4A1F-BFCC-D81D499231B1.webp
@Keramettin TANRIVERDİ
Sanırım bilet alışveriş gibi düzenlemelerde olacakmış

Ekli dosyayı görüntüle 116536Ekli dosyayı görüntüle 116537
@Keramettin TANRIVERDİ
Sanırım bilet alışveriş gibi düzenlemelerde olacakmış
Kanka öyle açıklandı da tık yok henüz, ona binaen dedim ben de zaten kombinede falan kullanılsın diye. Kulübe yardım da tokenla yapılsın mesela.

Geri
Üst Alt