- 1 Ağustos 2009
- 46.885
- 49.164
- 4.708
Durmuyor 40 tlye çıktı 10dklık karım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chz alacağın vakit mention at admirim...Birlikte batalım.Bu kafayla batarsın sen.
9 milyar CHZ var, tek merkezli. Ethereum için milyarlarca elektrik ve ekran kartı, pc parası harcandı. Üretilen rakam 100 milyon ve tek merkezli de değil.
Moderatör olman şahsımı ziyadesi ile gururlandırdı yiğenim...Yürüyedur!benim küçük gözlemim bu işten para kazandığınızı çevrenize yaymayacaksınız yoksa çaycısından şoförüne bahçıvanına kadar herkes başınızı yiyor nereye oynayalım diye![]()
3-5 aldım da satarım yav böyle giderse.Chz alacağın vakit mention at admirim...Birlikte batalım.
3 5 milyon mu?3-5 aldım da satarım yav böyle giderse.
Düzeltme ne kadar geç olursa o kadar da sert oluyor.
Alacağın zaman haber et satayim rengimChz alacağın vakit mention at admirim...Birlikte batalım.
chz ekşide gündem olmuş bileParibu çöküyor
Türk halkı yine devrede.
Rengim ben en son kaybedeli aylar oluyor.Hepten yatırım konusundaki bahtsız bedevi yaptınız beniAlacağın zaman haber et satayim rengim

Ekşide 50 tane mesaj geldi bugün chz ile ilgili bir post attım sabahchz ekşide gündem olmuş bile![]()

Chz niye almadinRengim ben en son kaybedeli aylar oluyor.Hepten yatırım konusundaki bahtsız bedevi yaptınız beni![]()
Dün aynısı Matic de oldu.Gece 2ye kadar uyumadım.
Hepsine de atlamayalım yav... Malûm hâlâ geçmişin korkusu var.Chz niye almadin

Hustad chz bu gece 10tl olur muDün aynısı Matic de oldu.Gece 2ye kadar uyumadım.
Iota almıştım 1 dolar falandı o ara da haftasonu falan oldu galiba en son 6 doları gördü millet çıldırıyor, 100 dolar 1000 dolar olacak falan filan.Dün aynısı Matic de oldu.Gece 2ye kadar uyumadım.

Hustad chz bu gece 10tl olur mu